rengöra sneakers

Funkar det att rengöra vita sneakers med tandkräm?

Nu har även jag testat att rengöra sneakers med tandkräm. Och kan intyga att det funkar! Men enbart på vissa faktiskt. På dem med tjockare material. Vet faktiskt inte vad det är för material. Men jag har i vilket fall testat detta på två par vita sneakers – ett par Björn borg sneakers och ett par Gant. På Björn Borg funkade det alldeles utmärkt. På Gant tog jag liksom bort det vita så att det blev fult.. så det blev ju inget bra alls.

Jag tog självfallet även bort skosnörena och tvättade dem i maskin. Typiskt nog tog jag aldrig någon före-bild! Ganska värdelöst, men tänkte faktiskt inte att jag skulle blogga om detta (fråga mig inte hur jag inte kunde tänka det). Så ni får därför hålla tillgod efter-bilder.

rengöra sneakers

Ser ni skillnaden mellan dessa båda par? Har ni testat detta? Hur blev det för er?

/Paulina

PS. Om rengöring av andra skor skriver jag här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!