Aftonbladet TV Paulina Draganja Förvaringsdrottningen

Om ”Flytta smart” i Aftonbladet Morgon TV, P4 Extra och Rix FM

Nu skryter jag lite. Hoppas att ni inte misstycker… Jag är verkligen glad över gensvaret jag har fått från den nya boken i media. Sedan den släpptes har jag varit med i P4 Extra två gånger, gästat Aftonbladet TV och varit med i Rix FM. Det är verkligen kul.

Jag bestämde mig för att skriva ”Flytta smart” eftersom det inte fanns någon bra bok om flytt. Det tyckte jag var märkligt av flera anledningar. För det första så visade det sig att det sker 1,5 miljoner flyttar per år. För det andra så känns flytt så jobbigt för så många och något som man verkligen skulle behöva hjälp med. Och så finns det ingen handbok om detta. Så jag bestämde mig för att skriva den.

Och så klart att det är pirrigt när man har lagt ner månader av hårt jobb. Då vill man att det också finns någon som tycker att det var en bra idé. Och som läser boken. Så när radio och TV visar intresse så blir man ju verkligen glad. Jag var inte helt fel ute. Det finns ett intresse.

Här tänkte jag sammanfatta det jag har gjort de senaste två veckorna så kan ni titta och/eller lyssna på klippen ifall ni vill.

Förra veckan var jag med i P4 Extra och intervjuades av Titti Schultz. Det var en intervju på några minuter där jag snabbt hann berätta om boken samt ge mina bästa flyttips.

I tisdags var jag med i Aftonbladet Morgon TV. Där fick jag faktiskt reda på att vissa tycker att flytta är värre än att skilja sig och att andra hellre skulle tillbringa en vecka i fängelse (!) än att flytta. Till dem säger jag verkligen ”läs min bok”. Det kommer att hjälpa er att komma över ångesten och kanske till och med se fram emot flytten!

Aftonbladet TV Paulina Draganja Flytta smart

Idag var jag med i Rix FM och pratade med Martina Thun. Gillar henne så mycket. Vi hann gå igenom flyttens olika faser och varför flytten inte slutar med själva flytten utan fortsätter med uppackning och en sista möjlighet att rensa!

Och så några recensioner på det så får jag allt med i ett inlägg:) Förra helgen tipsade Aftonbladet söndag om boken:

Aftonbladet Söndag Flytta smart Paulina Draganja

 

Aftonbladet Härligt Hemma skrev en lite längre recension (mycket Aftonbladet här märker jag):

Aftonbladet Härligt Hemma Flytta Smart Paulina Draganja

 

Oc så var jag med i senaste numret av magasinet Familjär i ett uppslag på 4 sidor. Här är de första två.

Familjär - Förvaringsdrottningen Paulina Draganja

Det var allt för denna gång:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!