Ny användning för muggarna

Det där med att använda sina saker eller göra sig av med dem. Jag har några muggar som jag köpte för ett tag sedan i en second hand butik. De är väldigt snygga men visade sig vara helt värdelösa vad gäller det de är till för, dvs att dricka kaffe eller te ur dem. Det går inte att hålla i dem då de blir så varma! Så jag var på väg att göra mig av med dem, men då kom Sven plötsligt på att man kunde förvara färska kryddor i dem och att det skulle se bra mycket snyggare ut än deras ursprungsförpackningar. Så nu har de ett nytt användningsområde och då kommer vi så klart att behålla dem. Kul när det blir så tycker jag!

Har ni några exempel på saker som ni har använt till andra ändamål än vad de var avsedda till från början? Här kommer några fler.

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Nina says:

  Mina Filippa K-muggar är perfekta för färska kryddor från matbutiken. Däremot dricker jag aldrig kaffe ur dem. Fick muggarna i present av en mer designmedveten person för länge sedan, och har fått nån kommentar som antyder att jag inte använder dem ”rätt”. Hellre använda dem ”fel” än inte alls, tänker jag!

  Svara
  • Paulina says:

   Håller helt med dig! Det är dessutom verkligen upp till dig att bestämma hur du ska använda muggarna!

   Svara
 2. Carina Ekberg says:

  De muggarna har jag några med. Jag har serverat salta pinnar i dem o just nu har tonårsdottern pennor mm i dem.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!