Vad betalar du för onödig förvaring?

Att förvara onödiga saker kostar. Det kostar pengar, det kostar tid, det kostar energi och frustration.
Att skapa hållbar ordning i hemmet är därför en investering. En investering i välmående, mindre stress, mer tid framöver då du slipper leta efter saker, men även i pengar. För vem har inte köpt något som man vet finns hemma men man inte vet var? Och vad finns det för poäng med att avsätta plats för saker som man ändå inte kan hitta när man väl behöver dem? Eller att man går och köper något för att man har glömt att man har det hemma? Kylskåp, skafferi och garderob är bra exempel på det. Genom rensa det vi inte behöver och skapa ordning och gruppera våra ägodelar på ett logiskt sätt skapar vi överblick över sakerna och vet var vi ska hitta dem. Då slipper vi onödiga inköp, och det sparar oss pengar och värnar dessutom om miljön.
Vad betalar du för onödig förvaring
Så fundera över följande:
Hur många kvadratmeter av din boyta använder du till att förvara saker på som du inte använder? Förutom yta frigör du även tid och energi som du kan använda till sådant som berikar ditt liv. Och det är den största vinsten av dem alla.

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Barnboksbloggen says:

    Har du något tips för förvaring av adventsljusstakar? De är ju rätt stora och otympliga…

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!