Gott Nytt 2019

Gott Nytt 2019!

Jag har legat helt däckad i influensa i några dagar nu och haft en nära döden upplevelse känns det som. I alla fall vad gäller den otroligt häftiga hostan jag haft. Så det blev inget ordentligt Nyårsfirande. Å andra sidan kan man ju säga att det bara kan bli bättre härifrån:)

Det känns som att jag har drabbads av bad karma för att vi flög iväg till Portugal. Flygskam är ju ett ord som nu har lagts till den svenska ordlistan och jag kan verkligen relatera till. Jag har gett upp bil och kött (det sistnämnda är faktiskt förra årets Nyårslöfte – var förvånansvärt lätt att hålla) och åker alltid tåg inrikes när det alternativet finns. Men att inte åka iväg när det är som mörkast hemma för att få lite ljus är svårt att ge upp. Inget som jag dock kan njuta av just nu i vilket fall.

Hur som helst så ska jag i alla fall summera året som varit enligt konstens alla regler de närmaste dagarna. Det gör jag alltid och sätter också upp nya mål. Tar fram förra årets utvärderingar och går igenom dem. Ser vad som har blivit verklighet och vad som inte blev det. Funderar över varför.

Detta år har jag även en önskan. Jag vill jobba ännu mer med något som jag känner verkligen gör skillnad. Jag har haft den här känslan länge och blir liksom inte av med den. Jag har därför varit engagerad i diverse ideella organisationer genom åren och har de senaste två åren också börjat engagera mig lokalpolitiskt. Men jag känner att det inte riktigt räcker. Så jag vill jobba ännu mer med två saker jag anser gör störst skillnad – miljö och jämställdhet. Vet inte än i vilken form, men nu skickar jag ut det i universum i alla fall:) .

Sist men absolut inte minst vill jag tacka er för detta år. För att ni läser, kommenterar och skriver till mig. Det är det som gör att jag fortsätter med bloggen. Önskar er ett Riktigt Gott Nytt År!

Gott Nytt 2019

Vyn från vårt fönster just nu.

/Paulina

7 Kommentarer
  1. Emma Dahlgren Mensah says:

    Hoppas du mår bra snart! Resa till ljus och värme den mörka årstiden kan man ju göra med tåg, till södra Europa. Krångligare men betydligt snällare för klimatet😊

    Svara
  2. Lilli says:

    Det här året gick så fort, det bara försvann. Likaså min ordning i skåp och lådor eftersom jag inte följde månads uppdragen. Men nu får det bli nya tag . Är så glad över att du vill dela med dej år efter år i din helt suveräna blogg . Krya på dej .

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!