Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

Vill ni ha ett projekt i veckan igen för att få ett välorganiserat hem under 2019?

Snart är 2018 slut och dags att planera för 2019!  I år har vi haft månadens projekt, där vi tog tag i ett område i hemmet per månad. Vissa av er har tyckt att detta var toppen, men jag känner att det inte har varit samma engagemang som när vi körde veckans projekt. Så därför undrar jag om ni vill ha det igen – som under 2017 – enligt min bok ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”? Att detta behöver göras kontinuerligt vet vi ju alla, men frågan är om ni känner att ni vill ha push och pepp från mig i form av veckovisa inlägg om detta.

Så om ni vill ha vägledning och pepp – kommentera nedan så att jag vet! Speciella önskemål är också välkomna! Så ska vi se om det finns tillräckligt intresse för detta:)

Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

/Paulina

Följ mig gärna via Facebook:

Eller på Instagram:

67 Kommentarer
 1. Mia says:

  Ja tack! Hoppas verkligen att du vill hjälpa oss med detta. Helt underbart om du vill ta dig tiden för att göra ett projekt i veckan för oss.

  Svara
 2. Anna says:

  Ja! Gärna ett i veckan! Tack för din blogg, läser inte supergott men när
  Jag väl är inne läser jag ikapp mig på allt och blir SÅ inspirerad! Hoppas du fortsätter blogga länge till! Ha en fin helg och gott nytt år i förskott!

  Svara
 3. K says:

  Hej! Kul att du frågar. Hade din bok ”Ett projekt i veckan” som nyårslöfte 2018 och det gick strålande tills värmen kom… Eftersom återbruk är så aktuellt så tänkte jag köra samma nyårslöfte igen. 😊Så gärna ett projekt i veckan och pepp kring det! /K

  Svara
 4. Anita S says:

  Det tycker jag var en bra idé som Helena S föreslår: Månadstema ex KÖK. Vecka 1. Lådorna, Vecka 2. Skåpen, Vecka 3. Kyl/frys osv.

  Svara
 5. Helena S says:

  Har ju hängt med ett tag och tänkte att ett projekt i månaden var ett bra nytänk, ett projekt i veckan kan bli stressigt om man kommer efter någon vecka. Detta blev lugnare. Men samtidigt så blev ett i månaden liksom inte av.
  Jag har haft som ett eget projekt, att varje vecka rensa/sortera/göra av med något, litet som stort. Förde journal i telefonen på vad jag gjort. Tänkte fortsätta 2019 och skriva in i telefonen, med mål att göra något varje vecka.
  Tema? Varje månad har ett tema ex KÖK och då handlar veckoprojekten om köket. Ex v. 1 lådorna och v. 2 skåpen, v. 3 kyl/frys v. 4 skafferi. Eller Tema kläder. v. 1 barnens, v. 2 ytterkläder v. egen osv. Fast i praktiken fungerar nog inte detta. Hellre alternera med stora projekt och sen mindre. Fast det är ju olika för olika personer.

  Svara
 6. Sara says:

  Ett i veckan skulle vara perfekt – överskådligt och begränsat, känns överkomligare än ett per månad för mig! Tack för dina peppande och konkreta inlägg/Sara

  Svara
 7. Magda says:

  Veckoprojekt är toppen! Gärna inlägg om fiffiga förvaringslösningar också! Tack för all inspiration och pepp under året som gått!

  Svara
 8. Anonym says:

  Jättegärna ett per vecka! Får inte ha för lång tid på mig att få uppdraget gjort för då infinner sig genast möjligheten att skjuta upp det hela😀
  /Lollo

  Svara
 9. Kersti says:

  Ja, månadens projekt lät bra, men funkade inte för mig. Veckans, med fokus på olika (ibland säsongsberoende) delar så att det mesta hinner rensas under året vore toppen – toppen!

  Svara
 10. Anonym says:

  [* Tillägget Shield har markerat denna kommentar som ”0”. Anledning: Human SPAM filter found ”! !” in ”comment_content” *]
  Ett i veckan ! ! !
  Behöver din inspiration, pepp och alla utmärkta tips .Känns som man har ngn vid sin sida när jobbet sgöras.
  Upptäckt dymon tack vare dig 🙏Märker allt och överallt
  Surdegen just nu är nyckelskåpet sprängfyllt av nycklar . Vet inte var alla passar , vågar inte slänga för ” utifall att”

  Svara
 11. Mamma till tre says:

  Ja ett i veckan! Med fokus att få bort de grejerna som rensas ut och inte införskaffa nytt förän man verkligen är säker på att de behövs.

  Svara
 12. Åsa says:

  Förresten, kanske jag som inte har lärt mig hemsidan ännu men jag hittar ingen meny med kategorier..? Hade varit toppen att kunna titta på gamla inlägg enkelt, just nu scrollar jag bara 🙂

  Svara
 13. Åsa says:

  Ja gärna! Toppen med projekt kring förvaring i barnens garderober och lekrum, ska dock säga att jag är ganska ny här och inte har hunnit igenom allt ditt tidigare material 🙂

  Svara
 14. Anita S says:

  Jaa, det vill jag gärna! Bättre med ett projekt i veckan ”annars har man en hel månad på sig”! Plötsligt var den månaden slut! Som sagt; nu ska grejerna ut!

  Svara
 15. Carolina says:

  Gärna och mer rensa, minimalism, organisera. Smarta lösningar för tex förvaring av skärbrädor, ugnsformar, barnens allt pyssel, toarullar etc etc🙏🏻

  Svara
 16. Lilli says:

  Ja jätte gärna. trodde månads projekt en skulle vara skönt efter att följt dina vecko projekt..men det var inget för mej.Tappade gnistan tyvärr .Vissa rutiner sitter kvar efter vecko projekten men mycket har inte blivit sorterat o städat. Så jag kommer att följa vecko projekt om du kommer att ha det 2019.

  Svara
 17. Gabriella says:

  En i veckan igen hade varit underbart! Lättare att få med familjen på projektet när det blir lättöverskådligt.

  Svara
 18. Sophie says:

  Ja! Vi har flyttat från en marklägenhet med 5 rum och med klädkammare, stor vind, källarförråd till en våning med 3 rum 8 garderober och ett mindre förråd. Vi behöver rensa ännu mer och fortsätta hålla iordning bland saker i skåp och garderober. Och inte samla på oss en massa saker! Nu har vi gjort så att det vi inte kunnat skiljas från har vi kört till stugan!😱 Så nu måste vi remsa dör ockdå😜

  Svara
 19. Anita Jebe Schaffer says:

  Ja, det vill jag gärna. Behöver pepp för att hålla ordning. Har följt dig länge och blir så inspirerad!

  Svara
 20. Anonym says:

  Ja! Jag följde dig 2017 och styrde upp hela hemmet. Nu har vi flyttat och har många skrymslen att förbättra!! Älskar att du får mig att lyfta röven ur soffan och må bättre! 😆

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!