Om du behöver extra förråd en tid

I samarbete med Ztorage

Jag tycker som bekant inte att man ska hyra externa förråd för att förvara sina saker permanent. Då ska man in stället rensa. Däremot så kan man behöva ett förråd under en övergångsperiod. Om du exempelvis hinner flytta ut men inte får tillgång till ditt nya boende än. Under den tiden måste ju saker förvaras någonstans. Eller om du exempelvis har startat en rörelse och behöver förråd till dina produkter.

Därför testade jag Ztorage förvaringstjänst genom att beställa hämtning av en låda med mina böcker i. Jag gick in på deras hemsida och hittade olika förvaringsalternativ som gav vägledning till hur stort förråd jag behövde hyra. De kallar det för Garderob, Källarförråd, 1 rum och kök, 2 rum och kök och 3 rum och kök. De förklarar hur många kvadratmeter och lådor var och en av dessa utrymmen motsvarar. Det hjälper att fatta beslut om hur mycket plats man behöver.

När du har valt förrådsytan som du behöver så ska du specificera vad du ska förvara. Här kan man kryssa för egna kartonger eller be Ztorage att skicka tomma kartonger. Upp till 10 extra kartonger ingår utan kostnad. Är det andra föremål som du behöver förvara såsom små- medelstora- eller stora möbler eller andra föremål, så ska du specificera dessa också.

Mindre bra bildkvalitet p g a skärmdump….

Därefter får du en förfrågan om du behöver något annat, såsom packtejp, bubbelplast eller sopsäckar. Det är också smart för då slipper du att handla det separat.

Ztorage hämtar upp sakerna i Stockholm, Uppsala och Södertälje, så det är vi som bor i dessa områden som kan nyttja tjänsten än så länge (fler upphämtningsstäder planeras). När du vill få hem dina saker så går du in på sidan och klickar hem de lådor du behöver, så blir de körda tillbaka till dig. Smidigt va?

Hos Ztorage får du överblick över dina lådor genom att de fotograferas. Du kan även be personalen om att rensa vissa saker om du inser att du inte längre behöver dem. Det kostar 49 kr per föremål. Det tycker jag är att vara nytänkande i en traditionell bransch som inte har förändrats speciellt och addera värde för konsumenten.

Bor du i Stockholm, Uppsala och Södertälje och är intresserad av att testa denna tjänst så erbjuder Ztorage första månaden gratis för mina läsare. Ange ”Förvaringsdrottningen” som rabattkod. Rabatten gäller fram till årsskiftet. För att kunna nyttja den gå in via denna länk.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!