Sluta förvara åt Justin Case!

När jag skrev inlägget om att sluta förvara ”Kan vara bra att ha saker”, fick jag följande kommentar på Facebook:  ”Vi kallar honom Justin Case (just in case = utifall att). Det är dags att sluta förvara åt Justin.” kommenterade Susan. 

Det tyckte jag var så klockrent!  Kan vi enas om satt sluta förvara åt Justin?

Förutom en ordlek så innebär detta en förskjutning. Om man tänker att man ska förvara åt någon annan – blir det verkligen värt det? När man ser det från ett slags utanför-perspektiv så kan man ofta se mer nyktert på saker och ting. Det ser man lätt när man ger råd åt andra. Plötsligt hör  man sig själv säga alla dessa kloka råd som man aldrig följer själv.

Så fråga dig själv om du verkligen vill förvara åt Justin.

Sluta förvara åt Justin Case

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!