Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Plus

Om smart förvaring och organisering i TV programmet Plus

I tisdags var jag som sagt med i tv-programmet Plus och pratade om smart förvaring och organisering. Önskar alltid att jag skulle kunna få lite mer tid, för det finns så mycket jag vill säga. Men TV tid är som bekant väldigt dyr så man ska vara nöjd med 9 minuter:) Men att exempelvis fördjupa sig i enskilda case är ju superkul. Och att förklara hur och varför det lönar sig att investera tid på att organisera. För det är verkligen en investering eftersom man får tillbaka mer tid och ökad sinnesro! Och ofta sparar man även pengar på köpet. Och framför allt. Vikten av att rensa och inte ha en massa onödiga saker hemma. Vilket leder oss till en annan superviktig sak – att inte blir med massa onödiga saker! Dåligt för dig och dåligt för miljön. Så var selektiv – framför allt så sparar det en massa tid och pengar! En sak mindre hemma = en sak mindre att ta hand om. Sedan måste vi ha fungerande förvaring, men det är faktiskt det sista steget.

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Plus

Om ni vill se inslaget så finns det på SVT Play, precis i början på programmet.

/Paulina

4 Kommentarer
  1. finlandssvensk says:

    Jag såg så framemot detta program, jag hade prickat in det i min kalender för att inte glömma och även schemalagt inspelning på tv:n så att jag säkert inte skulle missa det! Men så blev jag så besviken, inte på dig utan då programmet var såå kort. Jag hade ju satt så höga förväntningar och trott att det skulle vara ett 30 minuters inslag om förvaring etc.
    Nåjaa det var väl bra som det var men eftersom jag följt dig här en tid så gav det ju inte så mycket nytt, som jag hade hoppats på!! Varför att rekvisita på bordet till ingen nytta 😊
    Nästa gång får du kräva längre sändningstid 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!