förvaringstips inför lägenhetsvisning

Förvaringstips inför lägenhetsvisning

Innan du flyttar till ett nytt hus eller lägenhet så måste du vanligtvis sälja din existerande lägenhet. Jag tar upp lägenheter här som exempel eftersom det ofta är större platsbrist där än i hus. Och innan du säljer en lägenhet så måste du vanligtvis ha en lägenhetsvisning. Och inför denna visning ska en hel del saker bort från lägenheten. För den ska ju vara stylad. Men vad ska man göra av alla saker som man vill få bort från lägenheten? Bor man i en lägenhet är oftast garderoberna och källarförrådet fulla. Och hur får man bort saker som man behöver använda? Dessa vill man ju ha nära till hands så att man kan ta fram dem så fort lägenhetsvisningen är slut.

Det finns en snabb lösning på det – grannar. Vi svenskar drar oss gärna för att fråga våra grannar om tjänster. Men i det här fallet så är det verkligen en bra lösning. Dessutom flyttar vi relativt ofta och en granne kan behöva en gentjänst. Så våga fråga dina grannar om du kan nyttja deras utrymme en liten stund! Du kan förslagsvis skriva en lapp som du sätter upp på anslagstavlan i trapphuset eller i hissen där du beskriver ungefär hur mycket utrymme du behöver låna och när. Och kanske erbjuda någon slags ersättning eller gentjänst. Det är inte så svårt. Dessutom är grannar ofta intresserade av hur det går med försäljningar i deras närområde, så då får de veta mer om det samt kanske även få tips på mäklare om de skulle behöva det. Och helt plötsligt så har du löst din förvaringsutmaning inför en lägenhetsvisning! Ett väldigt enkelt tips som dock många inte tänker på.

Förvaringstips inför lägenhetsvisning

För övrigt har IKEA gjort en undersökning på var visningsspekulanterna kollar, och det är i badrumsskåpen. Så jag skulle lägga lite extra krut på att rensa och organisera just dessa inför en visning.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!