Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Sunshinepodden

Om tid, garderob och respekt i Sunshinepodden!

Nätverket 4Good är Sveriges största kvinnliga nätverk. Jag har varit på flera av deras nätverksträffar, där jag bland annat blev peppad till att våga starta eget.

4Good har även en podd, som heter Sunshinepodden. För någon vecka sedan blev jag inbjuden till att medverka i den, och i söndags släpptes avsnittet. Det var fantastiskt kul att vara med där och prata med Marie och Carina. En timme som bara flög förbi och så var det slut!

Det är så mycket man kommer in på när man får tid att prata om ordning och reda. Allt från garderober och listor till barnuppfostran, stress, självförtroende, respekt för andra och synen på tid. Det är för att ordning och reda faktiskt påverkar alla aspekter av våra liv.

Och så kommer man hela tiden fram till nya insikter. Som när vi pratade om listor. Det började med vanliga prioriteringslistor, som jag brukar tipsa alla om att göra. Och då kom Marie på att man borde göra en prioriteringslista för sig själv och dela med sig till sina nära och kära. Så att de vet att nu är det de här sakerna som är viktiga för mig. Och jag vet vad som är topprioriteringar för mina familjemedlemmar. Då får man genast en bättre förståelse för varandras prioriteringar och kan hjälpa och stötta varandra på ett bättre sätt. Det tyckte jag var en riktigt smart idé. Det ska jag göra hemma!

För att höra allt om detta och mycket till, lyssna på hela avsnittet. Länken till Sunshine poddavsnittet. Nummer 147. Berätta gärna vad ni tyckte!

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Sunshinepodden

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Alltså du är bara bäst ! Har haft sååå mkt hjälp av dig !! Tack !!!!!!
  Fråga : finns dymo med bredare textremsa tex 2-3 cm och därmed större text. Min synsvaga familj skulle behöva det .

  Svara
  • Paulina says:

   Tack så hemskt mycket för denna underbara kommentar! Dessvärre känner jag inte till någon större remsa.. men kan du inte göra dina egna etiketter med hjälp av papper med lim på undersidan?

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!