tredje boken

Det blir en tredje bok!

Vet ni vad. Det blir en tredje bok! Jag håller på och skriver den för fullt. Faktiskt det jag ägnade mig åt under semestern i Split. Eller ”semestern” ska man kanske skriva när man egentligen jobbar under tiden. Men det kändes ändå som att jag fick både tid att jobba och ändå vara med familjen. Sven är pappaledig och han tog han om barnen medan jag gick iväg till någon av caféerna och skrev. Och så kom jag hem till serverad lunch och sedan middag och fick leka med barnen. Eller gå ut och äta. Är det inte så man förknippar att författarskap ska gå till? Alltså att man sitter på caféer och skriver böcker? De flesta författare gör inte det vad jag har förstått (förutom Jo Nesbø kanske – läste en intervju med honom och han verkar just jobba på det sättet), men det kändes ändå kul att leva denna stereotyp av författarliv ett tag.

Boken är långt ifrån klar men jag har i alla fall kommit en bit på vägen! Avtalet har varit klart ett tag men fegis som jag är så vågade jag inte berätta det. Men eftersom man ju ska lägga ut saker och ting till universum så gör jag det nu:)

tredje bok

Kan dessvärre inte berätta om vad den ska handla om än, men ska göra det så snart jag kan. Delvis nytt ämne men som så klart hänger ihop med organisering:)

/Paulina

6 Kommentarer
  1. Lena Berg says:

    Så spännande, ser fram emot att få läsa din tredje bok har älskat de andra två och älskar din blogg så den kommer säkert bli toppen.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!