Organisera och förvara hemma på portugisiska

Organisera och förvara hemma på portugisiska!

Vilken underbar överraskning jag fick när vi kom tillbaka från semestern. Den portugisiska versionen av min andra bok ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan! Undrade faktiskt vad som hade hänt med den, men så plötsligt så låg en avisering från Posten om ett paket som innehöll några författar exemplar till mig:)

Jag tycker faktiskt att boken är jättefin. Gillar omslaget mycket! Klart bättre än den tyska…

Organisera och förvara hemma på portugisiska

Kan du eller någon annan du känner portugisiska och du därför vill få ett exemplar av boken? Motivera i så fall varför du ska få den genom att kommentera här på bloggen eller på Instagram under denna bild. Eller om det är någon annan du vill ge den till:)

Nu finns Organisera smart alltså på svenska, tyska och portugisiska. Den svenska (och tyska faktiskt) versionen finns att beställa på Adlibris eller Bokus. De är dessvärre slutsålda just nu och återkommer först i mitten av augusti. Men du kan alltid beställa den i min webbshop, och då får du den dessutom signerad:)

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Bodil Mårtensson says:

    Ja, med tanke på att min kompis dessutom fyller år snart så vore det ju en utmärkt present!

    Svara
  2. Bodil Mårtensson says:

    Får snart besök av min engelska kompis som jag brevväxlat med sedan vi var 13 år. Hon är gift med en portugis och bor i Portugal sedan mer än 25 år tillbaka.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!