hållbar ordning i garderoben - onlinekurs Paulina Draganja Förvaringsdrottningen

Hållbar ordning i garderoben – min onlinekurs

Äntligen är min onlinekurs om hållbar ordning i garderoben klar! Det har tagit sin lilla tid, men jag ville ju att den skulle bli så komplett och fullspäckad med nyttiga tips som möjligt. Och det tycker jag att den blev.

I kursen går jag igenom hur man skapar hållbar ordning i garderoben, från början till slut, genom att rensa bort det som inte ska vara där, organisera det som är kvar och anpassa förvaringen därefter. Den innehåller tips för både befintliga garderober, som kanske behöver kompletteras med lite förvaringslösningar för att bli mer optimala och även tips för nya garderober. Jag går igenom förvarings- och organiseringslösningar för olika typer av plagg.

Kursen funkar både för små garderober och stora walk-in-closets. Sist men inte minst handlar den om hur man behåller ordningen i garderoben, vilket handlar om rutiner och rätt shoppingbeteende, något som kursen också behandlar i ett separat avsnitt. Den innehåller filmer, tester, quiz och bilder som hjälper och vägleder, steg-för- steg, i skapandet av en välorganiserad och funktionell garderob. 

För mig var det viktigt att kursen skulle vara lustfylld, men även hållbar. Och med hållbar menar jag att kursen ska resultera i en garderob som inte blir stökig på en gång utan som håller länge. Även kunskapen du får från den ska vara hållbar. 

Här kommer en liten teaser:

Om någon undrar varför jag skrattar som en tok där så kommer anledningen här:

Har man lyckats spela in en flera minuter lång film i en tagning för att sedan göra bort sig precis på slutet så kan man bli lite knäckt av det eller bara skratta åt allt. Och så hade vi allmänt kul under inspelningen och då är man nära till skrattanfall:)

Jag är så klart partisk här, men jag skulle vilja säga att kursen är som en digital personal organizer. Och även om jag är mycket nöjd med den så är jag alltid nervös för att ni ska gilla det jag skapar och tycka att det verkligen hjälper, så jag ser verkligen fram emot att höra vad ni tycker!

Självklart tycker jag att ni som läser bloggen ska ha en lanseringsrabatt! Använd PAULINA20 så får ni 20% rabatt på kursen fram till 31 juli. Mer information om och själva kursen hittar ni på Brillbees hemsida.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!