String-hylla

Så designar du din egen String-hylla samt erbjudande på den

I samarbete med Designtorget

Fördelarna med att skräddarsy sin egen förvaringslösning är flera. Du får möjlighet att anpassa den till den yta du har hemma och efter dina behov. Men det kan också upplevas som svårare. Skräddarsydda garderober eller hyllor är ett exempel på detta. Alla dessa möjligheter kan göra att det i stället kan bli en tröskel du ska ta dig igenom. Och hur ska du säkerställa att du får med dig rätt delar? I sådana fall är det väldigt bra att ha ett ritverktyg som man kan ta hjälp av.

Jag har testat Designtorgets ritverktyg för String-hyllsystem för att rita upp en variant som jag hittade på Pinterest. En klassisk kombination med tre skåp och tre hyllor, som man kan hänga antigen ovanpå eller under skåpen.

String-hylla

Jag gick in i ritverktyget och började plocka på mig de olika delar som finns. Det är väldigt bra uppdelat och snabbt hittar men det man söker. Man tar delarna och droppar det på ritningen. Man placerar ut sidorna innan man lägger på hyllor eller lådor  – precis som i verkligheten. Och precis som i verkligheten så gäller det att placera dem på rätt avstånd från varandra. Det är faktiskt det enda trixiga. Då gäller det för det första att veta det avståndet. Jag löste det genom att gå in på Designtorgets hemsida och kollade upp det i produktinformationen.

Det som också är bra med verktyget är att du hela tiden ser vilken summa du landar på. Då kan du laborera med olika lösningar och se hur mycket det kostar. Och när du är klar så får du en förteckning över alltihop och vet precis vad du ska beställa. Bra va? Så här ser det ut:

String-hylla skiss

Ett tips är att även märka upp i rummet hur mycket plats möbeln är tänkt att ta. Det kan du göra med en märkningstejp på golvet och väggen. Det gör vi alltid när vi ska köpa en ny möbel. Det ger en mycket bättre känsla för hur möbeln kommer att passa in i rummet.

Och är ni sugna på att skaffa just en String-hylla, så har Designtorget 10% på förvaring från String. Erbjudandet gäller  t o m 11 mars.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!