Kollegor som inte städar upp irriterar oss mest på arbetsplatsen

Är ni tillbaka på jobbet efter Jul och Nyår? Känner ni att ni vill börja året på ett bra sätt även där? Då kommer det här ett litet tips. Det vi stör oss mest på hos våra kollegor på arbetsplatsen är faktiskt att det inte städar upp efter sig i kök eller badrum. Hela 43% av de 1000 tillfrågade i Shortcuts undersökning svarade att de gjorde det. Detta är en viktig fråga helt enkelt. Trodde att jag tillhörde undantaget som var överkänslig vad gäller detta, men icke.

 

Detta stör oss hos kollegorna på arbetsplatsenJag säger ju det – ordning och reda är viktigare än vad vi tror. Så om ni vill hålla er väl med era kollegor så vet ni vad ni ska göra:)

/Paulina – fortfarande på semester så inga kollegor i sikte

 

Ps. Ifall ni vill läsa hela artikeln.

10 Kommentarer
 1. Maria says:

  Att torka av bordet, att diska sin tallrik och sina bestick, att använda toaborsten, att ta upp saker man tappat, slänga sitt skräp…. Detta dränerar mig stundtals på energi på jobbet, tyvärr. Skönt att läsa att det inte bara jag som gillar ordning och reda =).

  Svara
 2. Anonym says:

  Hos oss genomförs regelbundet röjning av kylskåp, då allt som inte är märkt med namn kastas. Tror det är 1 gång per månad. Ca en vecka innan kommer lappar upp om att kylskåpsröjning är på gång. Verkar fungera.

  Svara
 3. Fröken Minimalist says:

  Jag lämnar alltid mitt skrivbord tomt när jag går hem för dagen. Har fått kommentarer om detta, men enbart positiva. Så det uppskattas och märks verkligen när någon har ordning och reda 🙂

  Svara
 4. Helena S says:

  Kylskåpet!!! Alla dessa matlådor. Igår slängde jag gamal möglig mat, örk! Satte sen upp en rosa lapp på kylskåpet med uppmaningen om alla ska skriva namn och datum på sin mat.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!