pysselförvaring SmartStore Orthex Group

Pysselförvaring för barn och vuxna

I samarbete med Orthex Group

Det där med pysselförvaring är en utmaning. Pratar vi barn så vill de ofta kunna flytta sitt pyssel till ett annat ställe om de inte vill sitta och pyssla på sitt rum.

Jag har tidigare tipsat om Viktors mobila rit-och målarlåda, som han kan ta med sig till vardagsrummet om han vill rita där (vilket han oftast vill). Denna lösning bygger på att jag själv har hittat förvaring som jag har lagt in i lådan för att dela av den i mindre utrymmen. Vill man inte fixa sådant själv utan införskaffa färdiga lösningar, så finns det lådor med insatser som nyttjar ytan i dessa till fullo. Lådan nedan exempelvis är indelad i sex stycken mindre lådor. Den heter SmartStore 16.

Rita och Måla låda SmartStore 15

Denna låda kan förslutas ordentligt och man kan så klart även förvara saker i de små utrymmena som är kvar mellan behållarna. En sådan låda gör det enkelt för barnet att få överblick över sina kritor och målarfärger och också lätt att kunna ta med sig allt detta till ett annat rum vid behov. Och vill du ha en smalare lösning med 4 insatser på längden i stället så finns den också.

En annan lösning är att man kan fylla samma låda med insatser som man kan ställa ovanpå varandra. Den översta lådan har två behållare med ett handtag som gör det lätt att lyfta av och flytta på det översta lagret. Praktiskt.

Översta Lådan SmartStore 15 Orthex Group

.. och så kan det se ut under:

pysselförvaring SmartStore Orthex Group

Denna pysselförvaring sparar yta och ger även barnet bra överblick och möjlighet att välja mellan olika pyssel och lekar.  Och när barnet är klar med sin lek så är det bara att lägga tillbaka allt i lådan, stänga den och ta tillbaka den till sin rätta plats. Det finns tre mindre lådor som man kan dela av de avlånga lådorna med vid behov.

SmartStore låda med lock Orthex GroupEn sådan lösning passar som sagt så klart även för förvaring av andra saker såsom verktyg, diverse hobbyartiklar mm. Så här i juletider så kan man så klart också förvara julprydnader i den.

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Lilli says:

    Kan man bli annat än ännu mera sugen på att sortera 😊 när man ser dom där fina och smarta förvaringslådorna. 😊 . Gillar att dom är lätta att öppna och stänga.

    Svara
  2. Denise says:

    Detta måste jag kolla efter. Fick i julklapp av min sambo 15 st 32L och 20st 8L. Kan ju vara bara att dela in dom stora med lite olika fack.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!