Ett projekt per månad

Ett projekt per månad – är du med?

Jag har frågat och ni har svarat och tyckt till. Ni vill fortsätta att organisera era hem! Det är ju underbart att ni uppskattar mina projekt!

Så, vad sägs om att göra även 2018 mer rensat och organiserat? Ska vi hjälpas åt för att lyckas med det? Denna gång ska jag dock köra ett projekt per månad i stället för ett per vecka. Det var faktiskt ett av förslagen jag fick från er. På det sättet blir förhoppningsvis både trogna läsare, som har hängt med i flera år, och nya läsare nöjda. Och jag:) Resten av månadens helger kommer jag att fylla med andra saker som kommer att underlätta för er och peppa er att klara av månadens projekt!

Det kommer att gå till på följande sätt: Jag kommer att lägga upp ett projekt per månad. Ni kan utföra det när ni vill under månaden. I år kommer projekten vara större än de veckovisa och kan så klart delas upp i mindre projekt som då kan göras veckovis. Jag kommer att lägga upp projekten den första helgen i månaden.

Ett projekt per månadVill ni vara säkra på att inte missa projekten, så kan ni prenumerera på min blogg. Det gör ni genom att skriva er mailadress i kolumnen till höger under rubriken ”Prenumerera på bloggen via e-post” om du läser detta på datorn. I mobilen kommer rutan när ni scrollar ner. Då får ni mina inlägg i din mailkorg så fort de publiceras. Eller så kan du följa bloggen via Facebook eller Bloglovin

Sprid gärna detta till dem som ni tror skulle vara intresserade av att hänga på! Det är alltid lättare att genomföra något när man är fler. Om ni tipsar kollegor eller vänner så kommer det dessutom att kännas ännu mer motiverande för er. Det är som med träning  –  det är jobbigare att dra sig ur när man gör det tillsammans med någon:)

Så var säger ni? Är ni redo för ett ännu mer organiserat 2018? Det första projektet kommer strax efter Nyår. Snart kör vi!

/Paulina

PS. Och vill några av er ändå fortsätta att köra ett projekt i veckan, så är det bara att ta hjälp av min bok🙂

26 Kommentarer
 1. Maria says:

  Nu vill jag så gärna vara med i ”ett projekt per månad”. Har nu involverat familjen i detta månadsprojekt. Men nu är vi spända på vad som är det första uppdraget. Så nu har vi varit inne på din blogg många gånger denna helg, men finner inget. Nu funderar vi om man kanske måste anmäla sig någonstans. Uppfattar det inte så när jag läser det du skrivit, men ibland är det lätt att missuppfatta.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Maria! Vad roligt att du vill vara med och har dessutom involverat familjen! Du har inte missat något – ett mjukstartsuppdrag finns nu på bloggen:)

   Svara
 2. Anna says:

  Hej Paulina och tack för att du inspirerar oss och delar med dig av din kunskap!
  Jag är ny här, köpte din bok ”Organisera och förvara hemma” till mig själv i julklapp 🙂 och gillar den mycket! Ska köra Ett projekt i veckan och ser verkligen fram emot att lära mig _bibehålla_ ordningen.
  Jag har en fråga. Egentligen kom jag hit till hemsidan för att skriva ut uppdragslistan (vill inte skriva i boken eftersom jag tänker mig kunna återanvända den) men jag hittar inte listorna?
  Har du tagit bort dem?
  Hälsningar Anna

  Svara
 3. Lena says:

  Jag tycker att dina uppdrag är kanonbra! Utan dem hade jag inte gjort hälften av det jag har gjort i år. Tack för all inspiration!

  Svara
 4. Sylvia Liljedahl says:

  Ja har haft ett hektiskt år mitt andra år som jag följt dig. Hat hunnit med en flytt och hänger gärna på 1 uppdrag i månaden.

  Svara
 5. Anita S says:

  [* Tillägget Shield har markerat denna kommentar som ”0”. Anledning: Human SPAM filter found ”!!!” in ”comment_content” *]
  Det blir spännande att se hur du lägger upp det i fortsättningen! Klart att jag är med!!!

  Svara
 6. Gunilla says:

  Är ganska organiserad redan(ÄLSKAR ORDNING o REDA😄!!) men man kan alltid lära sig mer. Läser, följer och lär med stor spänning😃👍!

  Svara
 7. Lilli says:

  Jag har prenumererat på dina blogg inlägg och tycker att det är en toppen tjänst 😊 Känns bra med månads uppdrag för mej nu …

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!