Veckans uppdrag

Vill ni ha veckans uppdrag även nästa år?

Ett nytt år närmar sig med stormsteg och jag kan inte bestämma mig. Om jag ska ha veckans uppdrag eller inte. Jag tänkte inte ha det  – i alla fall i samma form som tidigare. Men så har jag fått förfrågningar om detta, så jag blev lite osäker. Trodde att ni kanske kände er klara efter två år med ett projekt i veckan, men jag kanske har fel? Så vad tycker ni?

Berätta gärna vad ni tycker och önskar framöver. Det kommer att hjälpa mig att fatta mitt beslut! Jag kommer även att lägga upp en omröstning på Facebook och Insta Stories i morgon. 

Ett uppdrag i veckan

Och när vi ändå är inne på detta så vi har ju en stor tävling kopplat till årets projekt, som börjar närma sig slutet. Vinnaren kommer att koras i början av nästa år.

/Paulina

36 Kommentarer
 1. Inger says:

  Du är ju vår PT i organiserings- och städdjungeln. Vi behöver dina motivationshöjare så snälla fortsätt. Tack vare dig blir saker och ting gjorda.

  Kan förstå om din egen inspiration tryter och att du tycker att du upprepar dig men det gör inget. Som någon skrev, det har ju hunnit bli oordnat sen sist vi gjorde det, vi kanske har en ny hobby, bytt boende eller köpt ny möbel. Vi behöver dina tips om-och-om-och-om-och-om igen!

  Jag gillar extra mycket tipsen på funktionella lösningar som du har, samt som man själv kommer på efter vägen tack vare ditt tänk. (Typ använda tomma glasslådor att dela upp lådor med)

  Svara
  • Paulina says:

   Så roligt det var att läsa denna kommentar, Inger! Haha! En organiserings- PT – det gillar jag skarpt! Ja, det är exakt så – jag vill inte tråka ut mina läsare och jag vill utvecklas själv, så det är balansgång det där. Men du har helt rätt i att organisering är ett ständigt pågående projekt.

   Svara
 2. Anonym says:

  Jag har precis upptäck din sida och hoppas att du kör veckans mail nästa år. Ser fram emot detta, har dock förståelse om du inte har tid med detta 👍

  Svara
 3. Lilli says:

  Uppdragen har varit som att öppna en rolig och spännande adventskalender…fast året om . Eftersom du alltid har bra tips och idéer så är jag väldigt nyfiken hur du annars hade tänkt !!!

  Svara
 4. Victoria says:

  Jag röstar också för!
  Hittade hit i somras och skulle vara kul att fullfölja ett uppdrag i veckan ett helt år 😊

  Svara
 5. Carina Liljefeldt says:

  Ja det är klart du ska fortsätta nästa år med dina uppdrag om du själv vill så klart.
  Hoppas det , behöver mer inspiration och hjälp med organisera i röran :)Tack för alla fina tips och råd !

  Svara
 6. Ida Marie Andersson says:

  Jag älskar veckans uppdrag även om jag inte heller (med fyra barn) hinner med varje veckas projekt utan tar dem vissa veckor när livet är lugnare. Vi är många som behöver en push och lite inspiration i vardagen 🙂 Jag blir glad om du fortsätter – oavsett vilken form. tack vare dig så städade min man ut hela garaget och köpte en komplett ny inredning till takbox, vinterdäck etc. Så stor skillnad efter att ha levt 5 år i total kaos! Och jag har båda dina böcker med, men mejlen är så härliga! Tack för alla magiska tips och inspiration!

  Svara
  • Paulina says:

   Å så underbart att läsa!!! Tack för att du tog dig tid att skriva detta, Ida Marie! Och så kul att det fick din man att ta tag i garage! Vilken seger!

   Svara
 7. /carina says:

  Jag är mest intresserad av när ett-upodrag-i-veckan-boken kommer ut i Tyskland! Skulle så gärna ge bort den i julklapp.

  Svara
 8. Liselott Urbo says:

  Hej Paulina !
  Livet svänger …har pga skilsmässa flyttat från 300 kv bondgårdhus med plats för ”allt” till en trea.
  Allt är nytt och inget kan förvaras som innan eller som jag brukade .
  Så jag lusläser alla dina uppdrag igen, fast nu med nya ögon ….
  Jag hoppas innerligt att du fortsätter med veckans uppdrag!!
  Dom är kanon !
  Inget passar alla, men om något uppdrag inte passadr mig så hoppar jag det bara!
  Så jag önskar ABSOLUT att du fortsätter !!!!
  Och även om du har tips på att fixa i badrumsskåp, eller handväskan och du tycker att du redan skrivit om det- så har åren gått och du skriver på nytt sätt och vi har kanske både ny handväska och badrumsskåp ?
  Tack fantastiska Paulina!
  Kram

  Svara
 9. Anita S says:

  Ja tack! Jag vill också ha veckans uppdrag i fortsättningen! Har ju inte gjort allt, så det är en jättebra puff att ta tag i veckans uppdrag när det passar in. Ett hem blir ju aldrig ”färdigt” utan det rullar ju på hela tiden. Har båda dina böcker, men det är mycket roligare att få dina mail. Det känns mer levande, så böckerna har jag som reserv OM du tänker sluta skicka mailen.Ta gärna upp att rensa och förvara dokument i datorn.

  Svara
 10. Helena S says:

  Klart du ska ha fortsätta med veckans uppdrag! Jag har ju hängt med i två år nu, men jobbet blir ju aldrig klart! Ett hem kräver ständig rensning och livet ändras och med det ens förvaringsbehov.
  Ett nytt sätt att genomföra ”veckans uppdrag”, låter spännande! En podd kanske? 😉 Hörde att de pratade om dig i SäkerStil podden, så kul!
  Jag behöver en push och det får jag av dig!
  Du rockar!

  Svara
  • Paulina says:

   Tusen tack för den fina kommentaren, Helena! Och bra idéer! Hade inte lyssnat på senaste från Säker Stil så tack för det tipset – kul att de pratade om mig;)

   Svara
 11. Emilie says:

  Jag röstar också ja. Har renoverat de här två åren så har inte haft tid att ta uppdragen men hoppas på att kunna följa med på nästa års uppdrag.

  Svara
 12. Saga says:

  Jag känner mig nöjd nu ☺️. Jag fick sån bra ordning förra året att i år har jag haft massor av tid till annat! Jag kan behålla ordningen utan veckans projekt. Jag tycker det hade varit kul med något annat, t ex om du hittat några nya smarta förvaringslösningar ☺️

  Svara
 13. Linda R says:

  Ja! Klart vi vill ha veckans uppdrag även nästa år. För egen del höll jag i bra i början och dokumenterade. Men när flera veckor gått utan att man dokumenterat eller gjort uppdragen blev det svårt att ta i fatt. Men de är ack så viktiga när man ska hålla ordning i ettt helt hem. Så jag röstar ja! Har ju boken nu att gå efter också

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!