brickor i sockeln

Förvaring av brickor och avlånga vaser

Brickor och långa vaser är två otympliga saker som är svåra att förvara enligt många. Jag håller med. Och det tog faktiskt ett tag innan jag kom på att jag ju kunde förvara dem i sockeln. Den låga höjden men stora ytan passar perfekt för både brickor och även avlånga vaser som ligger ner. Andra saker man kan förvara där är exempelvis papperspåsar.

Att beställa ett kök som har förvaring i sockeln är i övrigt något jag rekommenderar varmt – så mycket plats  som man kan nyttja som annars bara slösas bort. Jag skulle aldrig köpa ett kök utan förvaring i sockeln. Så här ser det i alla fall ut hemma hos oss:

brickor i sockeln

Jag har i övrigt fått en del frågor om var min första bok tog vägen. Den har varit slut hos näthandlarna ett tag nu. Den blev slutsåld helt enkelt och en tredje tryckning beställdes. Men det blev dessvärre strul med tryckeritet, så det tog lite mer tid än vanligt. I vilket fall som hest så är boken tillbaka hos både AdLibris och Bokus nu. Och den kan i  övrigt alltid beställas från min webbshop – lite dyrare dock. Fast då signerad:)

förvara smart Paulina Draganja

/Paulina

1 svara
  1. Lilli says:

    När vi köpte vårat gamla hus och började renovera för snart 20 år sen hade jag inte någon tanke på förvaring. Det är ju först nu jag har fått upp ögonen för det, tack vare dej. Men iallafall ..köket som vi satt in då har löstagbar sockel , alltså inga lådor men man tar bort den på ett enkelt sätt . Från början hade jag inget där under men nu har jag bla. glas skålar och lite annat porslin som inte används så ofta.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!