vad vill ni läsa om

Vad vill ni läsa mer om?

Kan knappt fatta att det är september i morgon! Börjar så smått fundera och planera för 2018 – för tiden går ju snabbare än vad man tror. Och med det menar jag vad innehållet i bloggen ska fokusera mer på framöver. Och då måste jag ju så klart även fråga er om detta! Så nu gör jag det. Vad vill ni läsa mer om? Kan vara saker som jag redan har skrivit en del om och som ni vill läsa ännu mer om, men även saker som ni tycker saknas. Vad som helst som ni kommer att tänka på. Och vill ni inte kommentera öppet på bloggen så går det såklart också bra att maila mig på [email protected]

Tack på förhand för svar!

vad vill ni läsa om

Och så en bukett på det, som jag fick av en vän som kom över på middag. Älskar lijor!

/Paulina

28 Kommentarer
 1. Linn says:

  Ofta har jag svårt att hitta en naturlig plats för våra ägodelar så mer tips om Kategorier och vad som kan förvaras tillsammans. Jag gillar din idé om att ha allt reserelaterat i en låda så att man lättare hittar allt när man ska packa inför resan, allt julrelaterat tillsammans (då även sånt som kanske inte är julpynt etc, men som bara används vid jul), presentpapper kort o snören tillsammans osv. Men även såna kategorier som inte är så självklara och svåra att komma på.
  Så det vore toppen om du ville lista olika kategorier och vad som kan höra hemma tillsammans!

  Gillar även tips på var i hemmet man kan förvara olika saker för att göra vardagen enklare, tex kaffefilter tillsammans med kaffet- nära kaffebryggaren eller som du tipsat om med korgar för smutstvätt i garderoben istället för i badrummet. Det gäller att tänka outside of the box ibland!

  Svara
 2. Sabbe says:

  Jag skulle vilja läsa lite mer om hur man kan tänka för att inte fylla på med nytt hela tiden. Det är jättebra med tips på rensning, men hur ska man tänka för att slippa stå där igen om ett år?
  Ibland så fortsätter vissa områden i huset att fyllas på. Så lite tankar om hållarhet och ansvarsfull shopping.

  Svara
 3. Cissi says:

  Jag skulle önska tips på hur man ska få familjen mer delaktig i både rensning/organisering och hur man ska försöka behålla ordningen?

  Svara
 4. Sandra says:

  Vardagstips, typ små saker som att få ordning bland sina smycken, rensa bland matlådor, strukturera frysen, hur du planerar och strukturerar i vardagen, vilka reseförpackningar du använder, hur du strukturerar packning, system för posten, hur du använder din kalender, hur du strukturerar din mail eller filer på datorn etc. Det kan vara saker du redan bloggat om men du kanske har förnyat något eller hittat någon smart förenkling. Så summa summarum bara fortsätt med all inspiration för oss förvarings- och planeringsnördar! 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Sandra! Tack för din input! Ja, jag har bloggat om det mesta som du nämner, men det är bra att veta att ni vill att jag ska fortsätta med det samt berättar hur det har gått med det jag har gjort.

   Svara
 5. Helena S says:

  Kom och tänka på jul och påsk saker. Hur förvara dem under alla de 11 månaderna. Det måste vara smidigt att ta fram, men framför allt att lägga tillbaka.
  Även en tanke kring hur man bör tänka förvaring när man bygger nytt hus. Vad är rimligt, hur mycket plats och var ska man planera in förvaring? En vän letar hus för att bygga, men hon tycker alla nya hus saknar rejäla förvaringingsutrymmen för en 3 barns familj.
  Sen älskar jag ju före och efter bilder!

  Svara
 6. Lilli says:

  Först och främst hoppas jag ju så klart att uppdragen fortsätter även nästa år. Men tycker även att det vore kul att läsa om återbruk av det som vi rensar ut och av det som annars kastas. Som dina toa rullar som blev snygga sladdgömmor eller vad man ska kalla det för. Även tips på det man kan sy av tex fina gamla ärvda kökshandukar som bara ligger i skåpen, Har sett att nån gör fina tavlor genom att vika sidorna på en gammal bok, finns säkert massa smarta små tips på återbrukspyssel som man inte tänker på .

  Svara
 7. Anette Törbacka says:

  Något som jag tycker är svårt att få ordning på är mitt skåp med burkar. Dels har jag mycket burkar kontra litet skåp. Jag har rensat ur. Ändå blir det oreda.
  Tack

  Svara
  • Paulina says:

   Det där med burkar är svårt. Går de inte i varandra så tar de plats.. Annars lite svårt att råda utan att ha sett förvaringsplatsen och burkarna…

   Svara
 8. Cecilia says:

  Du har ofta förkortade uppdrag från dina böcker, vilket jag tror många gillar, jag har däremot bägge dina böcker och kan ibland sakna andra inlägg som du hade innan du startade 1 projekt i veckan. Bland annat de med smarta förvaringslösningar och bilder som inspirerar till olika sätt att förvara. Gillar även inlägg som ger tips om struktur och planering.
  Något jag har stora problem med är kläder, när jag använt de 1 gång och inte vill lägga de i tvätten och det känns konstigt att lägga tillbaka de i lådan, så ett önskeinlägg om det kanske vore något? 🙂 Eller ett inlägg om HUR du använder dig av evernote, eller andra appar som du anser gör din vardag lättare!

  Annars, TACK för en inspirerande blogg!

  Svara
 9. Anonym says:

  Önskar tips på smarta möbler och hur man kan möblera rum för att skapa förvaringsmöjligheter. Gärna tips för liten budget.

  Svara
 10. Pernilla says:

  Fler smarta förvaringslösningar för barnrummet som aldrig verkar bli bra hur mycket man än planerar. Har tre barn i spannet 7-1 år med varsitt rum (snart, är mitt i en flytt så nu är det planering på högsta nivå) så det är allt från lego, mängder av pysselsaker, bollar, kliar och andra bebisleksaker som ska hitta sin plats utan att det blir svårt för barnen att hittat och städa och utan att det blir plottrigt och rörigt. Hjälp!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!