webbkurs Förvara smart! Lär dig skapa ordning och reda i ditt hem

Digital kurs om förvaring och organisering av hemmet

Hela hösten har vi jobbat med det här projektet, och nu har det äntligen blivit lanseringsdags! För att kunna erbjuda digitala kurser har Bonnier Books startat ett dotterbolag som heter Brillbee. Jag blev tillfrågad att göra kurser om förvaring och organisering av hemmet och det ville jag så klart göra! Så nu kommer min första onlinekurs som heter ”Förvara smart! Lär dig skapa ordning och reda i ditt hem”, som en del av Brillbees startpaket. Plattformen lanserades idag och de andra kurserna som man kan köpa hos dem just nu handlar om allt från vinkunskap och hälsa till sociala medier och blomsterarrangemang.

Fler av mina kurser kommer att lanseras allt eftersom, så håll utkik:) Och så klart så har jag ett erbjudande till mina läsare! Om ni anger värdekoden ORGANISERA så får ni 20% rabatt på min digitala kurs. Koden är aktiv till och med Midsommarafton (den 23 juni). För att komma till kursen, tryck på bilden nedan.
Min digitala kurs Förvara smart! Lär dig skapa ordning och reda i ditt hem

Jag vill verkligen höra vad ni tycker om innehållet, så berätta gärna om ni går kursen! Antingen här på bloggen eller om ni hellre vill maila mig direkt – då når ni mig på paulina@forvaringsdrottningen.com. Har ni däremot frågor rörande själva köpet, support eller andra frågor om kursen kontakta info@brillbee.se

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Lilli says:

  Hur funkar egentligen en digitalkurs ? Gör man den i sin egen takt ? Hinner man med den även om en del vecko uppdrag är lite mer jobb med än andra veckor ?

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Lilli,
   Brillbees onlinekurser, där min kurs finns, är giltiga i ett år. Kurserna är skapade för att du ska kunna göra dem i precis när det passar dig, så har du mycket jobb i några veckor är det inga problem alls. Du gör helt enkelt kursen när du har tid och lust.
   Hos Brillbee kan du läsa mer om hur det fungerar: https://www.brillbee.se/vanliga-fragor/

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!