Påskbukett

Påskbukett på fem minuter

Jag är inte mycket för att högtidspynta och påskpynta är jag nog min svagaste gren. Kan delvis göra med att jag inte gillar gul färg.. men nu för tiden så kan man ju göra alla möjliga påskpynt i alla möjliga färger. Egentligen så kunde man väl göra det innan också, men det var intet som jag kom på direkt..

I alla fall så tänkte jag att lite påskpynt borde det i alla fall få bli. Med betoning på lite då.. Så jag köpte en bukett påskris och adderade några blad eucalyptus, som jag hade kvar från en bukett jag fick när Oskar föddes. Och så lite påskägg dekorationer på det och påskbuketten var klar. Så har vi lite påskkänsla hemma hos oss också till slut..

Påskbukett

Och med det vill jag önska er Glad Påsk!

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!