förvaringsprinsen

Förvaringsprinsen är här!

Der är svårt att sätta ord på stora saker som händer i livet utan att det lätt känns klichéaktigt, tycker jag. Och att få barn känns precis hur stort och overkligt som helst. Plötsligt så finns den här lilla människan här och han är precis hur bedårande som helst. Och honom har jag burit på i nio månader. Samtidigt som jag känner det enorma ansvaret över att uppfostra honom till en bra människa, som har bra värderingar och ge honom verktyg så att han hittar sin egen lycka här i livet. Vet inte om det enbart är jag som på en gång tänker på allt detta. Och det ska man kanske inte göra utan försöka vara i nuet och njuta av denna lilla, underbara varelse och ta ett steg i taget.

Jag är i alla fall otroligt tacksam för att allt har gått så bra. Både under graviditeten och förlossningen, som i övrigt gick i expressfart. Personalen på BB har varit fantastisk tycker jag. I stunder som den är jag tacksam för den svenska sjukvården, även om den har sina brister. Jag har i alla fall inte upplevt dem under min förlossning utan möttes av enbart hjälp och stöd. Och lille Oskar är frisk, vilket är det viktigaste. Så många saker jag tog för givet när jag var gravid med Viktor. Att han skulle vara frisk exempelvis. Men det är faktiskt ingen självklarhet. Så vi har haft tur i livets lotteri  vad gäller detta och det är tacksam för.

Här kommer i alla fall en bild på honom, som jag lyckades ta precis innan vi åkte hem från BB igår  – ca 15 immar gammal.

förvaringsprinsen

Jag brukar sällan skriva om de mest personliga saker på bloggen. Men detta är ju så stort och påverkar mitt liv så mycket. Så hoppas att ni inte misstycker:)  Bloggen kommer inte att bli någon babyblogg i och med detta. Däremot så kan det att dyka upp några baby- och förvaringsrelaterade inlägg då och då, och det hoppas jag att ni ser fram emot:)

/Paulina

57 Kommentarer
 1. Annika Wade says:

  Grattis Paulina! Ja visst är det konstigt att livserfarenheten också gör det tydligare vilka mirakel vi får uppleva.Det är verkligen inte självklart att få ett friskt och välskapt barn. Tacksamt har du insett det. Lycka till i familjen med er lilla nykomling. och du Paulina jag är så imponerad av ditt arbete att få livet lite lättare med alla ordnings tips. Du är guld värd! Annika

  Svara
 2. Emelie says:

  Stort grattis till den minsta prinsen! Tror det är bra med syskon, våra har enormt mycket glädje av varandra trots lite åldersskillnad.

  Svara
 3. AnnBritt says:

  Grattis alla fyra till varandra. Jag tänkte på dig tidigare o veckan om hit det har gått. Och HÄR öronen han. Än en gång – GRATTIS ?

  Svara
 4. Helena S says:

  Grattis till Storebror Viktor! Du har nu fått en bror, som med stor sannolikhet kommer att ha dig som sin största förebild! Maffigt!
  Önskar er all lycka!

  Svara
  • Paulina says:

   Haha! Eller hur! Det har vi faktiskt pratat mycket om med Viktor – att sannoligheten att Oskar lyssnar mer på honom än på oss är ganska stor och att Oskar kommer att se upp främst till honom. Han verkar vara väldigt stolt över det:)

   Svara
 5. Rebecca says:

  Stort Grattis till eran fina lilla son!
  Härligt att allt gått bra! Sköt om er!
  Varma lyckönskningar /R

  Svara
 6. Ammi says:

  Stort grattis till det lilla underverket. Lyckan i livet är att få barn, bästa som hänt ♡
  Jättefin liten pojke!
  Mvh/ Ammi

  Svara
  • Paulina says:

   Ja, det är faktiskt det. När allt kommer omkring så är det ju det som verkligen betyder något.. Tack Ammi!

   Svara
 7. Louise Undén says:

  Det har vi inget emot! Stort grattis!! ❤️ Förvaring för små barn som växer är inte helt lätt så det temat är välkommet!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!