Organisera och förvara hemma ett projekt i veckan Akademibokhandeln

Bläddrar igenom Organisera och förvara hemma

Eftersom man inte kan bläddra igenom böcker på nätet och eftersom jag tycker att ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan” är så fin inuti:), så har jag spelat in  denna video, där jag just bläddrar igenom den och beskriver vad den innehåller. Så får ni en lite bättre uppfattning om boken. Sedan kan man även provläsa den både på AdLibris och Bokus. Väldigt roligt i övrigt att boken fortfarande ligger på topplistan för ”Hem och Trädgård” – som nummer 10 på AdLibris och nummer 8 på Bokus för tillfället.


Dessutom står den just nu är på den ärofulla gavelplatsen (kampajplats) i Akademibokhandelns butiker över hela landet. Känns superkul när ens bok blir uppmärksammad på det sättet. Här kommer en bild från Akademibokhandeln vid Hötorget i Stockholm.

Organisera och förvara hemma ett projekt i veckan Akademibokhandeln

Lite skryt och lite reklam med andra ord…:)

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Maria says:

  Jag har din första bok från förut och häromdagen hittade jag den nya boken på paradplats i bibliotekets nyhetshylla! Så den lånade jag direkt 🙂 Älskar att vårt bibliotek verkligen har koll på vilka nya böcker de ska köpa in!

  Svara
  • Paulina says:

   Så kul att höra! Och kul att biblioteket valt att lyfta den? Får man fråga vilket bibliotek det är?

   Svara
 2. Lilli says:

  Riktigt roligt !! Fick även se att du var med i icakuriren Nr 8 , Vårfint i garderoben 🙂 man blir alltid lika glad när du dyker upp i nån tidning.

  Svara
  • Paulina says:

   Det visste jag inte, Lilli! Hoppas att den finns kvar, så ska jag försöka få tag på den. Tack för tipset!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!