skoskåp med tapet

Inred skogarderoben med tapet – veckans tips

Även om du kan stänga dörren till ditt skoskåp så kan det vara en fröjd för ögat att ha det snyggt inuti. Inred med en snygg tapet så kommer skoförvaringen mycket snyggare ut!

skoskåp med tapetDenna fina lösning hittade vi i ett av de hemmen vi fick låna för att fota till min senaste bok och det är Ulf Huett som har tagit bilden. Den kom aldrig med i boken men jag tycker att den är värd att lyftas upp för tipset är så bra. Familjen var väldigt nöjd med det. Här ställer de in sina extra skor som inte används för säsongen samt träningsskor. Och tapeten blir inte smutsig heller eftersom det är extra förvaring. Den har de haft i flera år nu.

/Paulina

8 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!