grytlocken

Så håller du kastrullocken på plats – veckans tips

När vi hade köket som veckans projekt fick jag en del frågor om hur man kan förvara och hålla kastrullocken på plats. För det är ingen enkel uppgift. IKEA har en stående ställning som kan hjälpa till där, men den tar en hel del plats också..

Detta tips fick jag från Ellinor via Förvaringsdrottningens facebooksida, som lag upp denna bild:

grytlocken

Hon kommenterade så här:

”Några veckor senare har jag äntligen ordnat den kvarstående saken från projekt vecka 3 – kastrullocken. Tänkte köpa speciell hållare från stora varuhuset men har inte kommit iväg dit. Istället blev det den här billigare och lite enklare varianten.” Hon använde sig billiga självhäftande krokar i flerpack. Sen fick tonårssonen montera enligt hennes anvisning. Bra teamwork där tycker jag!

Denna lösning funkar för er som har köksskåp med köksluckor. Vad säger ni?

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Lilli says:

    Det är så roligt att få idéer på grejer man kan fixa själv utan att det varken behöver vara svårt eller dyrt.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!