Elfa bokhylla

Vinsten i slutet på året om du följer ett projekt i veckan!

I samarbete med Elfa

Ni vet ett jag är tycker att belöningar är viktiga för att både motivera sig själv inför saker och ting och fira sina framsteg. När jag startade årets ett projekt i veckan så nämnde jag att det i slutet på året skulle finnas en vinst som en extra morot och en belöning för den som har följt och gjort projekten under hela året. Och det är ingen liten belöning som väntar den som under hela året har rensat och organiserat sitt hem.

Vinsten är inget mindre än inredning från Elfa till ett maxvärde av 25 000 kr inkl moms (rekommenderat cirkapris). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är ni som bestämmer var ni vill installera denna inredning – det kan vara hallen, sovrummet, hobbyrummet, garaget, barnrummet eller något annat utrymme som ni under veckoutmaningarna kanske insett behöver bättre förvaring. Elfa kommer att hjälpa till med konsultation kring optimal förvaringsinredning för just ert utrymme och hjälpa till att rita upp en lösning. Visst vore det kul att vinna ett sådant pris? Och då har ni dessutom ett välorganiserat hem i slutet av året!

Projekten som ni gör där hemma behöver inte alla slaviskt följa ”Ett projekt i veckan”, utan ni  kan så klart värva dem med era egna projekt från er prioriteringslista så att säkerställer att viktiga saker som behöver organiseras hemma hos er verkligen blir gjorda. Det viktigaste är att ni får något gjort varje vecka och att ni skriver en kommentar här på bloggen under respektive veckans inlägg med vad ni har gjort (och gärna berättar lite mer om det). Får ni mot förmodan inte till det för att andra saker i livet kommer emellan, så kan ni komplettera i efterhand om ni har kommit efter någon vecka. Det viktigaste är ju att det blir gjort. De projekten som har varit hittar ni under kategorin ”Ett projekt per vecka” både högst upp i menyn och i högra spalten på bloggen.

Att lägga upp bilder på Förvaringsdrottningens facebooksida ger extra poäng och kommer att räknas in i bedömningen om fler har gjort lika många projekt, så fortsätt med det! Och skriv gärna i er kommentar att ni har lagt upp bilderna på FB så underlättar det för mig i slutet på året:)

Och med detta vill jag bara säga stort lycka till!

 

/Paulina

13 Kommentarer
 1. Ellinor says:

  Aha… Jag har med vilja spridit mina inlägg på min instagram (homeriver.se) och taggat och i Facebookgruppen. Men okej då vet jag och ser till att lägga in i bloggen fortsättningsvis, hade inte förstått att det var främst här vi skulle vara. Lägger in kompletterande kommentarer i efterhand hittills eftersom jag inte visste, framåt kan jag lägga samma vecka. Men jag gör det inte för att vinna egentligen, utan för att hela motivationen till att göra det här ett helt år är att vi alla inspirerar och delar med varandra! 🙂 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Ellinor,
   Det är toppen att du har gjort det. Att bloggen är grunden är för att det faktiskt finns de som inte har varken Facebook eller Instagram, och när jag har kört andra tävlingar via endast dessa kanaler så har de inte kunnat tävla. Så jag har lovat att detta inte ska vara ett krav framöver. Och det är som du säger – ni som delar med er på Insta och Facebook har hittills gjort det för att dela med er till andra och kanske få pepp från mig, och jag hoppas att ni fortsätter med det för det är superkul för mig att se och inspirerande för andra! Vi kommer att kolla av både bloggen, Facebook och Insta, men det är som sagt säkrast att lämna en kommentar här:)

   Svara
 2. Ena says:

  Åhhhhhh, skulle verkligen behöva bättre förvaring i klädkammaren (som även är kombinerad pyssel-förvaring) och kunna göra denna lyxigare/mysigare ?
  Jag e på!

  Svara
 3. Lilli says:

  Ojjj…vilken belönings vinst !! Även om jag är super taggad på veckans uppdrag ….varje vecka….så gör den här moroten mej ännu mera taggad.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Sara,

   Jo, det gör det. Men anledningen att vi utgår från bloggen är att det finns de som varken har Facebook eller Instagram, och att de vid tidigare tävlingar har känt sig uteslutna. Så ska det naturligtvis inte vara här. Så därför utgår vi från bloggen. Men Facebook och Instagram blir ju toppen som utslagsgivare när det blir fler som har gjort lika många uppdrag och för att slutligen kunna välja en vinnare:) Sedan hoppas jag att ni delar med er av era bilder främst för att tipsa eller peppa varandra, som ni har gjort hittills:)

   Svara
   • Sara L says:

    Det här är ju en fantastisk belöning, även om ett ordnat hem känns som en otrolig belöning redan där! Jag gillar att tävla med mig själv när det gäller sånt här – utmana mig själv för att se om jag klarar att rensa/organisera något varje vecka. Och i grunden tycker jag ju att det är roligt att göra dessutom. För att sätta ytterligare lite ”press” på mig själv så är det toppen att få känna att jag ”rapporterar in” mina uppdrag till dig. Och skulle någon annan sen bli inspirerad av det är det ju bara toppen! 😀

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!