Förvaringsdrottningen i Allt i Hemmet

Rum för rum tips i Allt i Hemmet och vinn min nya bok!

Senaste numret av Allt i Hemmet (nr 2 februari 2017) har en ordning i hemmet special. Där fick jag nöjet att ge tips för både bra förvaring och organisering av hemmet. ”Så får du ordning i kaoset – rum för rum” heter artikeln och ser ut så här:

Förvaringsdrottningen i Allt i Hemmet

Ska jag välja 3 stycken tips ur alla dessa som jag inte nämnt på bloggen på ett tag så blir det följande:

  1. Undvik mellanlandning av använda kläder. Är de tillräckligt rena för att du ska vilja ha dem på dig igen så platsar de ju i garderoben. Annars är det tvätten som gäller. Och tar det lite emot att hänga kläderna i garderoben så kan du ju alltid vädra dem först.
  2. Vill du slippa en massa flaskor runt om i badkaret eller i duschen? Låt varje familjemedlem har sin korg som man tar med sig när man ska duscha eller bara att ta sina schampo, balsam mm ur. När man har använt schampo och balsam så är det bara att torka av dem samtidigt som man torkar av sig själv och tillbaka in i korgen. Smidigt, eller hur?
  3. Om du väljer att lägga fjärrkontroller i en låda, blicka eller behållare så att de ska ha sin plats och inte ligga runt på soffbordet eller i soffan, så föreslår jag en förvaringslösning utan lock. Chansen att du lägger saker i den ökar än om du har ett lock på den.

I tidningen finns det även 5 stycken tävlingar för prenumeranter, där min senaste bok  är en av vinsterna. Tre böcker lottas ut. De andra saker som man kan vinna är en keramiklampa, en glaslampa, en miljövänlig matta och en träpall. Tävlingen håller på till den 15 februari.

/Paulina

4 Kommentarer
  1. N says:

    Gör det enkelt för mig och kommenterar på första bästa inlägg istället för ett som det kanske passar bättre på 😉
    De där stapelbara och utdragbara lådorna från Granit och Muji som du tipsat om, går de att dra ut helt och ”ta bort” från höljet, eller är det nåt stop i de så lådan stannar kvar. (hm.. hoppas du förstår hur jag menar 🙂 )

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!