mer plats i din skohylla

Få mer plats din skohylla – veckans smarta tips

Det bästa med att ge tips är att se att de kommer till nytta i era hem! Det är ju hela poängen med mitt bloggande, bokskrivande, föreläsande och konsultationer.

Hur man får mer plats i sin skohylla har jag tipsat om tidigare, både på bloggen och i min första bok.  Och nu blev jag pingad av @ emser85 på Instagram om hur de har gjort det. Så jag tänkte damma av det tipset för er som int har sett det.

För att nyttja skohyllan maximalt ska du ställa en sko med framsidan fram och en med framsidan bak. I min skohylla vinner jag på det sättet plats för en sko till, som jag annars skulle sakna för att ha plats med ett par till. Så detta lilla manöver gör att jag får jag plats med ett skopar till per hylla. Och i och med att vi har fyra skohyllor i vår hall så blir det fyra par skor som får plats på det här sättet!

Att ställa skor enligt vad jag beskriver ovan ser ut så här hemma hos @emser85:

mer plats i din skohylla

Sedan gäller det att få till en vana att ställa sina skor just på det sättet. Och det tar ett litet tag, men när den väl sitter så gör man det automatiskt – för att det blir den nya vanan:)

Over and out.

/Paulina

10 Kommentarer
 1. Sanna Sjöblom says:

  Ja, det klart du får! Det är det minsta jag kan göra som Tack! Vad roligt att du blev glad! Kände att du måste få veta vad du verkligen faktiskt gör för oss!! 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Toppen! Tusen tack! Det tror jag kommer att sporra många fler! Ser i övrigt fram emot att höra om fler framsteg från dig:) Ha en fortsatt bra dag!

   Svara
 2. Sanna Sjöblom says:

  Vet du vad! Jag skrev till dig för ett tag sedan om att jag hade så svårt att få ordning pga av för mycket saker och lite plats som gjorde mig överväldigad att ens börja rensa. Jag tog tag i det! Barnens och våra garderober går idag att se vart allt ska ligga och dessutom blir man helt plötsligt inspirerad att hitta matchande kläder. Sen i helgen tog jag barnens rum- resultatet blev 2 sopsäckar med saker vi ska skänka. Alla leksaker ligger på sin plats numera vid läggdags. Hallen blir helgens nästa projekt, köket nästkommande helg!

  Tack vare dina tips och inspirerande inlägg. Jag blev arg på mig själv och tog tag i mitt hem och det ansvar jag har för att hålla det snyggt och fräscht! Nu låter jag faktiskt som en tonåring men jag är hela 31 år och inte förrns nu börjar jag hitta glädjen eller ORK att sortera bort allt vi samlat på oss. Helsjukt men sant! 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Vilket underbart meddelande att få! Så roligt att du återkom och berättade detta! Det var helt fantastiskt att läsa detta! Och så kul att jag kunde vara till hjälp! Det gav mig massor av energi tillbaka! Ditt mail är dessutom så inpirerande för andra som har fastnat och kanske gett upp lite. Därför undrar jag om jag kan dela det med fler i ett inlägg? För det är faktiskt aldrig för sent att gå på det igen. Rätt som det är så lyckas man ta sig över den där surdegströskeln! Tusen tack för att du delade med dig, Sanna!

   Svara
 3. Isflingan says:

  Jag som älskar skor och förvarar dem i en bokhylla använder mig också av detta sätt. Men inte för att få mer plats utan för att många skor, framförallt högklackade, är vackra både framifrån och bakifrån Därför vill jag visa upp skorna från båda håll.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!