förvaring av favoritmössan

Förvaring för barnens favoritmössor – veckans smarta tips

Jag la ut den här bilden på Instagram  i förmiddags och det visade dig att de flesta tyckte att det var ett smart tips, så den har nu kvalat in sig på bloggen:). Förvaring för barnens favoritmössor kan det här vara!

förvaring av barnens favoritmössor

Ser ni de runda sakerna på krokbrädan? Vanligtvis används de till disktrasor, men här har man använt en sådan till att hålla en mössa på plats. Så här kan man göra med en barnets favoritmössor exempelvis tänker jag – de man använder allra oftast. Så kan de övriga mössorna ligga i korgen på hatthyllan exempelvis.

Eller vad tycker ni? Hiss eller diss?

/Paulina

8 Kommentarer
  • Paulina says:

   Jasså? Det visste jag inte! Men om det är det så är det naturligtvis extra kul! Fantastiskt med Ung företagsamhet – det behövs verkligen!

   Svara
 1. Lilli says:

  Smart ! Såg nån som fäst en sån där disktrasehållare på utsidan av sängen och hade bebisens extra napp i den . Tänk att ha en självlysande napp , vad enkelt på natten att slippa tända lampan för att leta.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!