Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

”Ett projekt i veckan” finns nu äntligen ute i handeln!

Nu finns ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan” ute i handeln!

Och för någon vecka sedan fick jag mitt första exemplar av boken. Min redaktör skickade boken till mig. Det är en alldeles speciell känsla att öppna paketet och se sin bok. Och bläddra i den för första gången! Så här ser den ut:

Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

”Ett projekt i veckan” (som jag kallar den för som förkortning) är lite mindre till formatet än ”Förvara smart”.  Men den har samma grafiska utformning som sin storasyster. Och samma fantastiska fotograf har tagit bilderna – Ulf Huett. Jag är verkligen tacksam för teamet på Semic som jag har fått jobba med. När alla brinner för att skapa ett suveränt resultat och alla gör det lilla extra så blir det ju riktigt bra. Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om boken så tyck gärna till!

Jag tänkte spela in en video till det här inlägget och bläddra igenom boken så att ni även kunde se hur den ser ut inuti, men nu har det hunnit bli mörkt, så det får jag göra en annan gång. Dålig planering helt enkelt – det måste jag erkänna. Så en simpel bild på boken var allt jag hade att bjuda på idag..

Det som är väldigt glädjande i alla fall är att den ligger etta på AdLibris under kategorin ”Hem och Trädgård” och ännu mer glädjande att även ”Förvara smart” fortfarande ligger på topplistan.

Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan - Adlibris topplista

Även på Bokus ligger båda böckerna på topplistan. Detta måste firas! Det får väl bli alkoholfritt vin och ännu fler avsnitt av SKAM – är inne på andra säsongen nu.. Eller om HBO har släppt ett nytt avsnitt av The Affair..:)

/Paulina

16 Kommentarer
 1. Jojo says:

  Jag är så imponerad av ditt driv o din passion Paulina! O det är ingen tvekan om att resultatet blir suveränt, precis som allt du gör! Jag ska se till att köpa boken snart! Lycka till med dina projekt framöver! Kram, jojo

  Svara
  • Paulina says:

   Tack snälla Jojo för de fina orden! De värmer verkligen i hjärtat! Ja, det är inte alltid det lättaste att följa sin passion. Ibland önskar jag att jag bara kunde nöja mig med att bara vara.. Å andra sidan så vill inte jag ligga på dödsbädden och önska att jag hade testat eller vågat det ena eller det andra.. Och då är man där tillbaka igen:) Ska bli kul att höra vad du tyckte om boken! Stor kram!

   Svara
 2. Ann Johansen says:

  Så där, nu är listan formulerad och tillsnyggad i Excel. Men någon lämplig och rimlig belöning har jag inte kommit fram till än. Jobbar på det! Och shaping a la klickerträning lät som en intressant tanke! ?

  Svara
  • Paulina says:

   Grymt Ann! Du ser – det där med belöningar är inte så lätt trots att det ju är något mycket positivt. Jag har också svårt för det – mycket lättare att hitta på saker som jag måste göra. Lustigt det där.. men ge inte upp – det är trots allt en lustfylld uppgift i sig när man ger sig lite tid till det:)

   Svara
 3. Busmamman says:

  Grattis till nya boken och grattis till bebismagen! (den glada nyheten upptäckte jag också idag)

  Jag kikar in lite sporadiskt, men din blogg är min favoritblogg i alla lägen. 🙂
  Och din nya bok ska nu inhandlas för att ges bort i present (perfekt present tillsammans med en dymo, tänkte jag direkt…)

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Busmamman!
   Tack så mycket! Kul att detta är din favoritblogg och att du tänker köpa boken som present! Det glädjer mig oerhört! Och vilket kombo med Dymo! Sköt om dig! Kram

   Svara
 4. Anna-Karin says:

  Ska bli så spännande, nu ska det bli ordning och reda hos mig. Jag känner dock att det kanske blir mycket kostnader med alla pärmar, mappar, lådor, trådbackar osv. Har du några billiga märken att rekommendera? Hur tänker du annars kring denna fråga?

  Svara
  • Paulina says:

   Det behöver det absolut inte bli Anna-Karin. Jag har skrivit mycket om detta. Det handlar om att utgå från funktion, mått och form. I vissa fall kan du ta sådant som du har hemma, typ en skokartong. I andra fall behöver du investera i bra förvaring som fyller de funktioner som du behöver.

   Svara
 5. Anna says:

  Ska bli spännande att hänga med här i år! Har börjat på en lista och hoppas få till bra förvaring med hjälp av dig om orken håller! ☺

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!