kommentarer

Nu funkar det att kommentera på bloggen

Det har tydligen inte gått att kommentera på bloggen. Tack Laila, som uppmärksammade mig på det. Jag tyckte att det var lite konstigt att det inte kommit några kommentarer alls de senaste veckorna. Men det var å andra sidan desto mer aktivitet på både Facebook och Instagram, så jag trodde att ni föredrog att kommentera där i stället… Lyckligtvis så var det inte så, utan det gick helt enkelt inte att göra det på bloggen. Olyckligtvis var jag ju riktigt seg på reagera på det.. Men man är inte snabb på bollen när man befinner sig på semester..

Förlåt till er som har lagt ner tiden på att skriva något och blivit frustrerade över att det inte fungerade. Nu är det i alla fall åtgärdat och kommentarer som ni har skrivit börjar strömma in, och jag ska svara på dem alla.  Jag uppskattar verkligen era kommentarer här, så det är bara att fortsätta!

kommentarer

Fast jag tar tag i det i morgon. I kväll ska jag skamlöst fortsätta titta på Skam. Har betat av säsong 1 på tre dagar.. Nu förstår jag varför alla hyllar denna serie. Älskar det ärliga och raka. Det som ingen vågar prata om. Alla dessa osynliga koder som vi alla kämpar med och speciellt ungdomar, som aka lära sig allt detta. Livet skulle bli så mkt lättare om folk bara var mer raka. Och den tjejgemenskapen och medvetandet som växer fram så småningom. Så roligt att se!

Nåväl. Kommentarer fungerar igen – det var det jag skulle säga:) Over and out.

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Anita says:

    Så bra! Jag trodde att mitt dataprogram började bli för gammalt. 😀 Eller att man måste hänga på Facebook eller nåt annat modernt!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!