ljusslinga

Så får du pli på ljusslingan!

Har ni hunnit att ta ner julgranen och packa ner juldekorationerna? Ljusslingan kan vara en knepig sak att packa ner och förvara. Jag satt på en julmiddag förra året där en person berättade för mig att det var deras årliga äktenskapsprövning – just att reda ut trasslet med ljusslingan. Så gissa hur glad han blev när jag berättade för honom att det finns ett superenkelt knep att lösa det på!

Och här kommer världens enklast knep då: vira in ljusslingan runt en bit kartong. Ni läste rätt. Så enkelt var det.

så får du ordning på ljusslingan

Se bara till att kartongskivans mått är mindre än lådan som ni har tänkt att ägga den i, så kan ni lägga den lodrätt i lådan, tillsammans med andra juldekorationer. Ni kan också göra små skåror med sax eller kniv så håller sig början och slutet på ljusslingan ännu lättare på plats. Så enkelt var det:) Eller så vet ni det redan…

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!