tändsticksask före- och efter

Pimpa upp dina tändsticksaskar

Julen är tiden då man tänder många ljus. Tändsticksaskar är dock inte så snygga att ha framme. Det finns i och för sig olika slags fodral för tändsticksaskar för att göra dem snyggare. Men det finns även ett superenkelt, billigt och snabbt sätt att fixa detta själv. Allt du behöver är en bit tapet, ditt barns teckning, självhäftande folie eller något annat som du kan klistra på fram- och baksidan. Och voilà! Där har du ditt snygga – och dessutom personliga – tändsticksask som helt plötsligt blir en inredningsdetalj:)

Så här såg min före och efter:

tändsticksaskar före- och efter

Visst är det skillnad? Och riktigt lätt är det som sagt.

/Paulina

PS Och är du på pysslarhumör inför Julen så jag har tidigare skrivit om juldekorationer som du kan göra själv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!