julstädning

Julstädning – uppdrag vecka 51

Den här var väl ändå självklart, eller vad säger ni:?) Det är sista helgen innan Jul och lite julstädning behöver vi  väl allihopa. Frågan är bara vad det innebär för var och en av oss. För mig innebär det, utöver att just städa hela hemmet, dvs. dammsuga, tvätta golven, städa och rensa barnrummet (vilket jag gjorde som förra veckans uppdrag) även att tvätta fönstren. Trots att det är mitt i vintern så känns det som att det liksom är dags att göra det efter typ ett halvår. Så att man bättre kan ta del av den lilla sol man får…

Själv är jag på semester nu och över Julen, så jag har faktiskt inte julpyntat (inte min starka sida för övrigt..)  men jag har ändå julstädat innan vi stack. Ett litet bevis kommer här:

julstädning

Hoppas att ni ser att köksbänken är städad och att fönstren är putsade…

Då så, dags att sätta igång:)

ARBETSGÅNG JULSTÄDNING

  1. Bestäm dig för vad du verkligen måste städa – vad som gör skillnad för dig och din familj.
  2. Ta gärna en före-bild.
  3. Skrid till verket!
  4. Ta en efter-bild.
  5. Njut av ditt julstädade hem!

Berätta gärna om vad ni förknippar med julstädning. Vad är ett absolut måste? Kommentera gärna på bloggen. Vill ni dela med er av bilder så kan ni göra det på Facebook eller Instagram (om ni pingar mig så så jag det och kan kommentera).

Önskar er en bra julstädning!

/Paulina

Följ mig gärna via Facebook:

Eller på Instagram:

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!