Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

Nu kan du förhandsbeställa Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan!

Boksläppet närmar sig med stormsteg!  Och nu går det också att förhandsbeställa min nya bok ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”.  Den bygger på ett uppdrag i veckan, som jag har haft på bloggen i år. Och det är klart att vi ska fortsätta även nästa år! Fast då med hjälp av boken:)

I den har jag samlat de bästa uppdragen och kompletterat med några som jag inte har haft under året, för att fånga upp så många av era utmaningar där hemma som det bara går. Boken innehåller även checklistor och en närmare förklaring till mina metoder samt den varaktiga ordningens tre pelare, som jag kallar det för.

Organisera och förvara hemma - ett projekt i veckan

När min förra bok släpptes för ett år sedan, också då i januari, fick jag kommentarer om att det var väldigt synd att den inte kom till Jul, för den hade varit en bra julklapp.  Liknande kommentarer fick jag även denna gång. Det är självfallet väldigt kul att ni tycker att det hade varit en bra julklapp. Och det går faktiskt att lösa det genom att just förhandsbeställa och ge bort boken som presentkort:)

Du kommer till förhandsbeställning genom att trycka på bilden:

Forvara och organisera henma - ett projekt i veckan

Bara ett ödmjukt förslag alltså:) Over and out.

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!