gör det själv sladdgömma av skokartong

Dölj dina sladdar – uppdrag vecka 47

Då blev det dags att ta tag i sladdoredan på golvet. För det ser ju inte så trevligt ut när man ser en massa ihoptrasslade sladdar under skrivbordet exempelvis. Och lösningen heter sladdgömma. Här kommer tre tips på sådana – från lyx till budget.

Alternativ 1- Lyx:

Det finns snygga sladdhålle att handla där ute. Jag köpte en jag för några år sedan och har den under skrivbordet. En sådan lösning skulle jag rekommendera om din sladdstation är väl synlig och du vill att det ska se riktigt snyggt ut.

göm dina sladdar i en sladdlåda

Altrnativ 2- Lagom:

Behöver inte lösningen vara fancy och du vill inte göra någon egen lösning, så kan du gömma dina sladdar i Granits sladdgömma. Den ser ut så här:

göm dina sladdar - låda från Granit

Alternativ 3 – Gör det själv

Å andra sidan är det inte svårt att göra en sladdgömma själv. Allt du behöver är en skokartong och självhäftande dekorplast. Du klär om kartongen och du gör två hål på var sin kortsida. Och så har du en sladdgömma! Denna lösning skulle jag rekommendera om den är mindre synlig. Du kan så klart klä om denna med lite vad som helst – dina barns teckningar, tapetrester eller varför inte måla om. Det är bara fantasin som sätter gränser! Och har du barn så kan du göra det till en pysselstund och på så sätt förena nytta och nöje:)
gör det själv sladdgömma av skokartong
 Då så! Då är det väl bara att sätta igång:)

ARBETTSGÅNG DÖLJ DINA SLADDAR

  1. Identifiera var du har dina sladdtmaningar.
  2. Ta gärna en ”före-”bild.
  3. Införskaffa någon eller några av lösningarna för att lösa dina utmaningar eller gör din sladdgömma själv.
  4. Installera lösningen och organisera sladdarna inuti.
  5. Ta en ”efter-” bild.
  6. Belöna dig själv för väl utfört arbete!

Stot lycka till med detta. Ser fram emot att se era lösningar! Dela dem gärna på Facebook eller pinga mig på Instagram. Eller berätta hur ni har gjort här på bloggen:) Och som vanligt – om denna uppgift inte fungerar – ta något från din prioriteringslista🙂

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!