tandborstmugg

Konst eller tandborstmugg?

Tandborstmugg är väl ändå en simpel grej. Eller? Fast man kan nu göra det lite mer fancy om man vill. Och har råd med. Kan inte låta bli av dessa två varianter av tandborstmuggar som är lite utöver det vanliga kan man väl ändå säga.

Om man vill ha dem framme, så vill man helst att de ska vara snygga.. Det är ett kriterium så nedanstående tandborstmugg definitivt uppfyller.

tandborstmugg

Denna tandbortsmugg är gjord av glas och påminner kankse mer om ett konstverk. Så konst och funktion förenade i ett. Designer av dessa är Brad Turner. Priset är okänt.

tandborstmugg AlessiDen här muggen kommer från Alessi. Deras skapare, Emma Silestris, designar vanligtvis smycken. För det facila priset av 92 dollar kan den bli din:)

OK. Så de flesta av oss kankse inte rusar för att köpa dessa. Men det kan vara kul att få lite inpiration tycker jag. Och kanske finns det något vackert där hemma som kan användas som en mugg till tandborstar?  Vad använder ni som tandbortsmggar? Är det någon som har testat mer kreativa lösningar?

/Paulina

7 Kommentarer
 1. ettvitthus says:

  Åh snyggt!
  Vi har våra tandbortar i en liten plastlåda från Ikea. Gömmer dessa i toalettlådan.

  Kika gärna in på min blogg: ettvitthus.wordpress.com
  Tips: Rensa bland julpynten!

  Svara
 2. Gunilla Blomdahl says:

  Hade först metallinfattade plastmuggar på väggen Sen försvann metallerna och det blev bara plastmuggarna kvar så de har jag

  Svara
  • Paulina says:

   Ja. Har den själv. Den får bara en tandborste plats med och den är väldigt diskret. Lämpar sig även väl för eltanborshuvuden:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!