Elfa tävling hall

Nu är vinnaren av Elfa tävlingen korad!

I samarbete med Elfa
Elfa tävlingen hall

Nu är vinnaren av Elfa tävlingen äntligen korad! Det har kommit in väldigt många och bra tävlingsförslag så det har varit allt annat än lätt, så Elfa och jag har diskuterat mycket och grundligt kring detta för att slutligen välja en vinnare.  Med motiveringen att det är en långsmal hall som många brottas med, där det är svårt att få plats med förvaring i standarddjup och där Elfa kan bidra med att lösa just den utmaningen på ett extra bra sätt, så tar Kadrie Persson hem vinsten! Stort grattis till vinsten, Kadire!

Jag kommer att återkomma med ett inlägg framöver med före- och efter bilder från Kadires hall så att ni alla kan se hur det blev och förhoppningsvis få inspiration till era hallar, precis som ni fick till tvättstugan  i senaste Elfa tävlingen.

Eftersom det har kommit in så många bidrag har vi även beslutat att dela ut två tröstpriser till två av de bidrag där vi tror att en Utility wall rack med korgar  kan bli en snabb hjälp på traven för att få en mer organiserad hall.

Det första tröstpriset går till Lina Andersson, som skickade in sitt bidrag via Facebook. Det andra tröstpriset kommer att skickas till Mammanilangi, som har tävlat via Instagram: med varsin korg till vantar, mössor och dylikt blir det enklare och roligare för barnen att hålla koll på sina saker.

Ni som har vunnit behöver maila era hemadresser och mobilnummer till [email protected] Tusen tack till alla er som har deltagit i tävlingen!

Ha en underbar helg!
/Paulina
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!