Ett uppdrag i veckan

Ett uppdrag i veckan blir min nästa bok

Nu när bokförslagets vårkatalog är ute får jag äntligen berätta vad min nästa bok kommer att handla om och heta. Och det är faktiskt ett uppdrag i veckan, som jag har gjort och lagt ut varje söndag på bloggen, som blir min nästa bok! Den kommer att heta ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”.

Det är fantastiskt hur saker och ting händer och det ena leder till det andra. Jag har ju kört veckans uppdrag i flera år, men jag kan inte påstå att jag har varit konsekvent med just frekvensen på uppdragen.  Så i slutet av förra året bestämde jag mig för att verkligen göra det en gång i veckan och skrev en uppmaning till er att hänga på. Och det gjorde ni verkligen! Vilket ju var helt fantastiskt. Och när jag sedan fick reda på att många av er skev ut uppdragen och satte det i pärmar så tänkte jag att det kanske inte var en dum idé att göra en bok om det. Lyckligtvis så tyckte mitt förlag samma sak och plötsligt så var vi igång med nästa bok.

Jag har anpassat uppdragen i boken så att de fångar så många hem som möjligt, så det är några nya som tillkommer och några andra som utgår. Så upplägget är detsamma men innehållet ännu bättre:) Och så här ser det ut i vårkatalogen, som skickas ut till bokhandeln och journalister. Omslaget är preliminärt men till största delen kommer att se ut som nedan.

Ett uppdrag i veckan

Idag var jag på förlaget, kollade igenom och diskuterade formgivningen för boken. Den kommer att vara så fin (min subjektiva bedömning alltså som jag hoppas att ni kommer att dela)! Och så gick vi igenom alla bilder som vi har tagit och valde ut dem som ska vara  med. Det är verkligen en kreativ process som är helt underbar att vara en del av. Att se en bok växa från början till slut är verkligen kul.

Så alla ni som har önskat att ett uppdrag i veckan ska fortsätta även nästa år – det kommer det att göra:) Och boken kommer ut den 11:e januari.

/Paulina

7 Kommentarer
 1. Käthe says:

  Så spännande! Jag ser verkligen fram emot även denna bok! Lycka till med ”hemliga projektet” som du skriver om i senaste inlägget. Närå, jag är INTE ALLS nyfiken!
  Trevlig helg!
  Käthe

  Svara
 2. S says:

  Jag fick hem din bok igår kväll och nu har jag läst den från pärm till pärm. Jag gillar verkligen ditt språk i boken och den är så inspirerande med sina vackra bilder. Kul att det är du på bilderna, det gör boken så personlig på nåt sätt. Trodde att den var lite mindre så jag blev positivt överraskad av formatet. Bra jobbat Paulina!

  Svara
  • Paulina says:

   Tack för den superfina kommentaren! Väldigt kul att du gillar mitt sätta att skriva och även bilderna. Fler har sagt exakt samma sak vad gäller storleken på boken! Och att den känns lite exklusiv med papperskvalitén. Synd att sådant inte syns på bilder och så. Tusen tack i vilket fall!

   Svara
 3. Sara L says:

  Åh, underbart! Den vill jag ha! Det var tack vare din uppmaning som jag hittade din blogg! Men eftersom vi hade det väldigt intensivt med en fyra-åring & en sex-månaders kände jag att det var för tufft för mig att hänga på. Om jag skulle göra det ville jag göra det fullt ut. Så den boken ska jag önska mig i försenad födelsedagspresent (fyller 5/1)!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Sara!

   Väldigt roligt att höra att du gillar veckans uppdrag och vill ha boken som födelsedagspresent! Det är verkligen en stor ära!

   Svara
 4. Szilvia says:

  Vad spännande! Din första bok har varit min förvarings- och organiseringsbibel ända sen jag köpte den och den har hjälpt oss väldigt mycket härhemma så jag ser verkligen fram emot den nya boken med dina tips.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!