Förvaringsdrottningen i Äntligen Hemma

Är med i Äntligen Hemma igen!

På måndag den 17:e oktober kl. 21.00 är jag med i Äntligen Hemma på TV4 igen som gästprofil. Väldigt kul så klart! Vi har spelat in tre olika inslag. Ett handlar om källsortering där hemma, vilket kan vara lite knepigt att få till ibland. Så jag har gjort en egen variant  som passar hemmet som jag gästar. Det andra handlar om badrummet och hur man med några enkla knep skapar ordning där  – vi pratar badrumsskåp, smyckesförvaring och medicinskåp. Och så har vi barnrummet som alltid är en förvaringsutmaning. Så jag optimerar förvaringen där och organiserar om så att barnen ska få bättre överblick och lättare hitta bland sina leksaker.

Förvaringsdrottningen i Äntligen Hemma

Två av dessa inslag kommer att visas på TV4 och ett på webben. Vilka får ni se på måndag. Hoppas att har kollar!

/Paulina

PS. Här är klippet från min förra medverkan i Äntligen Hemma, där jag tog tog tag i en hall och optimerade förvaringen.

14 Kommentarer
 1. pafyrahjul says:

  Ett gammalt inlägg, men tips är väl alltid aktuella 😉 Jag använder IKEAS skoskåp TRONEN för källsortering. Passar perfekt i min hall då de inte är så djupa. De används också till tvättkorg, där det sorteras redan då man lägger i kläderna i tvättkorgen. På min Instagram finns bilder.

  https://www.instagram.com/p/BMOerk5hD_9/

  Svara
 2. Amanda says:

  Hej och tack för en inspirerande blogg!

  Är lådorna på bilden från Granit? De ser tvådelade ut?

  hälsningar
  Amanda

  Svara
   • Amanda says:

    Är de alltså tvådelade? Jag har bara hittat med ett fack. Eller är det en specialanpassning du har gjort?

    Brottas med ett extremt smalt utrymme för källsortering och har kikat på dessa boxar förr…

    Amanda

 3. Lilli says:

  Det får jag verkligen inte missa , får skriva en stor komihåg lapp på köksbänken. Det är så bra med dej Paulina som vill dela med dej av alla bra och goda idéer, och man kan använda sig av alla dina tips. Utan att känna att man skäl någon annans idéer om du förstår vad jag menar.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!