förvaring toalettpapper

Kreativa sätt att förvara toalettpapper på

Det är en sak jag har funderat lite på. Hur förvarar folk toalettpapper egentligen? Ifall ni undrar detsamma så har jag hittat några kreativa lösningar som jag tänkte dela med mig här. Alla är inte vackra och alla är inte användbara men kan vara kul att kolla på. Tro det eller ej men nätet erbjuder många lösningar för just toalettpappersförvaring och jag har i alla fall sorterat bort de fulaste..

Låt oss börja med IKEAS skoförvaring. Den har man ju sett användas till många olika saker. Och de verkar även funka till just toalettpapper samt även diverse rengörningsmedel.

förvaring toalettpapper

 

Man brukar säga att det man gillar ska man visa upp så..

toalettpapper förvaring i ram

Vill du avskärma din toalettsits från resten av toaletten och dessutom bygga in en funktion i den väggen så kanske detta kan vara en lösning?

Toalettpapper som avdelare

Man kan naturligtvis förvara dem snyggt i korgar exempelvis.

toalettpapper i korg

Det finns speciella förvaringslösningar för toalettpapper under handfatet:

toalettpapper under handfatet

Och när jag hjälpte Charlotte och Martin med deras tvättstuga så hade de ett fiffigt toalettpapperförvaring där också, som jag fick lov att fota:

förvaring av toalettpapper

Och har du en genomskinlig och rund vas och så kan du använda den till toalettpapper när du inte har blommor i den:)

toalettpapper i vas

Du kanske inte förvarar toalettpapper på toaletten. Det behöver du faktiskt inte göra. Men ett tips är att alltid ha plats för en extra rulle in case of an emergency.. och fylla på den så fort du har tagit den för att inte hamna i nödfall nästa gång..

Hur och var förvarar ni toalettpapper någonstans?

/Paulina

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 7.

11 Kommentarer
 1. isflingan says:

  Jag har länge velat ordna en finare förvaring för toarullarna men inte riktigt fått ändan ur. Efter ditt inlägg fick jag dock ny inspiration och nu har jag en fin ”bast-korg” full med rullar stående i badrummet. Både fin dekoration och bra funktion 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Vad roligt att höra, Isflingan! Verkligen. Några av bilderna är ju kanske inget man direkt kan (eller kanske vill heller för den delen) göra själv, men tanken är just att sätta igång fantasin och ge lite inspiration. Kul att höra att du hade nytta av detta!

   Svara
 2. Nasti Samoyed says:

  Vi har dom i skåpet under handfatet. Dock ingen ”häftig” mojäng som den du hade på bild, utan in med allihop bara! Funkar hur bra som helst!
  Dock var den ju rätt snygg, förvaringen som Charlotte och Martin har! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!