Tillbaka till vardagen

Ja, definitivt är det så. Semestern är slut och jag är tillbaka på jobbet. Måste ändå säga att det ändå känns skönt. Missförstå mig rätt – jag älskar att resa. Både att vara på semester samt själva resan dit, för då jag känner att jag verkligen kan njuta av att läsa böcker. Det finns ju inget runt omkring som behöver fixas, plockas, tvättas, lagas eller organiseras för den delen:) Det återstår bara att njuta av sin bok flera timmar i rad. Men till slut längtar jag faktiskt efter att ta upp min att-göra lista och fortsätta på den. Att skapa något eller driva något framåt. Så det var faktiskt kul att komma hem och fortsätta skriva på min nästa bok.  Jag har så många idéer som dyker upp i min hjärna och som  jag måste skynda mig att anteckna för att inte tappa dem. Känner mig i alla fall mycket tacksam över att få syssla med saker jag verkligen tycker om. Det ska bli så spännande att se hur den tas emot av er!

En annan rolig sak också – idag skulle jag beställa en bok på Adlibris och såg att de har en kampanj som just heter tillbaka till vardagen. Och första sidan högst upp lyfter de fram ”Förvara smart – organisera ditt hem” som en av två utvalda böcker.  Så kul tycker jag! Då är det ju ännu roligare att just komma tillbaka till vardagen:)

AdLibris kampanj

Den andra boken är i övrigt ”Säker Stil” med Ebba von Sydow och Emilia de Poret, så det känns som att man är i fint sällskap:) Någon som har läst den förresten? Är den bra? Jag är sugen på att köpa den.

Bara en liten sak jag ville dela med mig av – delad glädje är ju dubbel glädje:). Är ni tillbaka på jobbet förresten? Hur känns det?

/Paulina

6 Kommentarer
 1. Ellinor says:

  Jag tycker att Säker stil var oväntat bra med ett praktiskt upplägg blandat med inspirerande intervjuer. Dessutom kan den faktiskt bidra till färre kläder hemma då den inspirerar till en genomtänkt basgarderob.

  Svara
 2. Gunilla Blomdahl says:

  Jag hoppas livet står mig bi fem månader till Sedan har det väl gått minst två år Jag menar – plocka fram saker inför jul Ja jag längtar till vinter mörker och jul! Och tända ljus

  Svara
 3. Lilli says:

  När jag var in titta på Adlibris så stod det att flera av dom som köpt din bok även köpt ” Konsten att städa ” av Marie Kondo . Så den lånade jag hem från biblioteket. Har läst ca halva boken men än så länge har det mest handlat om att rensa ut….och det har jag ju redan fått inspiration från din fina och färgglada bok.

  Svara
 4. Sofia says:

  Jag är i flytt-tagen och jag är så glad att jag upptäckte din blogg en månad innan flytten ska bli av och inte två månader efter, då jag ska in i en liten lägenhet som kräver bra förvaring och ordning. Fått så mycket inspiration och tips från att kolla igenom tidigare inlägg.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!