Halvvägs med veckans uppdrag och inte för sent att hoppa på!

Tiden går fort när man har roligt som det brukar heta och vi har redan hunnit halvvägs med veckans uppdrag! Jag slutar faktiskt aldrig att förundras över hur just tiden kan gå så snabbt men det är bara att vänja sig vid det antar jag.. Jag har i alla fall haft det väldigt kul med detta med fått ett ännu mer organiserat hem på köpet. För när man initierar veckans uppdrag så har man ju förmånen att välja det som brådskar mest hemma hos en själv.. Men jag har så klart även försökt att variera mig och anpassa veckans uppdrag så att de funkar för så många av er som möjligt. Jag har också försökt att värva mer och mindre krävande uppdrag med varandra.

Organisera-ditt-hem-ett-uppdrag-i-veckan

Det har varit fantastiskt kul att få följa er och era uppdrag via sociala medier och ta del av diverse diskussioner samt idégenerering som har förts främst på Förvaringsdrottningens Facebooksida men även Instagram. Jag är så otroligt glad för att ni delar med er av allt detta.

Under det här halvåret har vi blanda annat skapat ordning och renstat i hallen, garderoben, badrummet, barnrummet och bokhyllan. Vi är inte färdiga med alla utrymmen och några mer krävande uppdrag kommer. Och när vi ändå pratar om detta – har ni några specifika önskemål för andra halvleken? (där fick jag till det med tanke på fotbolls- EM, eller vad säger ni? Kanske bara jag själv tycker att jag är fyndig – brukar vara så..:) Hur som helst – om ni känner för något specifikt så hojta till!

Jag försöker ju att fira så mycket jag bara kan och vill ta detta tillfälle i akt till att fira att vi just är halvvägs klara. Vissa av er har lagt upp bilder på varenda uppdrag, andra kanske har fastnat lite. Men vet ni vad. Det gör inget. Ett genomfört uppdrag är ju bättre än inget så i stället för att gräma sig över att alla uppdragen inte är genomförda, klappa er själva på axeln för de som är det.

Och så kan jag inte låta bli att då köra en spontan belöning för en supertrogen följare av veckans uppdrag. Ullrica Lejbro lägger ut alla sina veckans uppdrag på Instagram och taggar mig. Så kul att se. Så för denna uthållighet vill jag belöna dig med min bok, Ullrica! Hör av dig med adress. Om om du redan boken så kan du ju alltid ge bort den som present till någon annan:)

Sist men inte minst – det är aldrig försent att hoppa på uppdragen. Så känner ni någon som kan ha nytta av dem – tipsa dem gärna!

Kram

Paulina

9 Kommentarer
 1. Anna Niklasson says:

  Har precis hittat hit och med STOR förväntan anmält mig till septemberutmatningen!!! Hoppas det kommer tips om hur man organiserar ”papper som kommer med posten” på ett bra sätt! Sedan vi satte upp ”ingen reklam tack” har det i alla fall minskat rejält – men reklamen var ju samtidigt lätt att lägga direkt i pappersåtervinningen. Sådant som däremot inte ska kastas direkt utan sparas kortare eller längre tid, inkl broschyrer/tidningar som väntar på att hinna läsas, kataloger, spännande recept jag rivit ur tidningar och väntar på att bli provade o s v blir lätt liggande i en hög på köksbordet…för att sedan i något desperat ögonblick flyttas till en ledig köksstol eller köksbänk där det blir liggande ÄNNU längre… Brukar säga att ett Nobelpris borde utgå till den som lyckas hitta ett bra sätt att hantera allt sådant så att man kommer ifrån de (i alla fall hos oss) ofrånkomliga högarna…!

  Svara
 2. Pernilla says:

  Har kommit lite i otakt med uppdragen, drog igång en köksrenovering som vände upp och ner på hela lägenheten i fyra veckor men nu är det nya tag som gäller. Så nöjd med mitt nya fina kök och köksskåpen är 100% välorganiserade! Ha en härlig sommar!

  Svara
  • Paulina says:

   Underbart! Alltid lika roligt att få den sortens återkoppling så tack för det Pernilla och önskar dig detsamma!

   Svara
 3. Jonna says:

  Hej! Jag följer din blogg och gillar den skarpt! Jag bor i Lund och jag tycker att det är kul att du nämner staden ibland. Ha en fin sommar!

  Svara
  • Paulina says:

   Vad roligt att höra, Jonna! Även det om Lund och att även den sortens inlägg uppskattar. Å, älskar verkligen den staden – kommer alltid att ha en mycket speciell plats i mitt hjärta! Vi ska faktiskt dit i sommar och jag längtar redan! Ha en underbar sommar du med!

   Svara
 4. Lilli says:

  Hoppas du kommer att fortsätta med uppdragen även när hela året har gått. Som ja skrivit tidigare så är jag så himla glad att jag hittade din blogg,

  Svara
  • Paulina says:

   Ja, det kommer jag att göra:) Väldigt roligt att höra att det efterfrågas. Tack för den feedbacken, Lilli!

   Svara
 5. ulejo says:

  Så kul! Tack för det 🙂
  Ja, jag har ju boken (fick den som rec.ex. av förlaget), men kan absolut hitta någon att ge bort den till. Mejlar adress.

  Svara
  • Paulina says:

   Där ser man – det visste jag inte! Men lovat är lovat och du får boken i vilket fall som helst. Kommer dock bli en liten fördröjning för mina kuvert har tagit slut och jag var tvungen att beställa nya. Men så fort de kommer så skickar jag boken till dig:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!