Instruktionsböcker för Lego

Senast jag skrev om organisering av Lego så fick jag följdfrågan om vad jag gör med mina instruktionsböcker för Lego. Dem har jag så klart också organiserat:) I en pärm och i plastfickor låg de från början. Men det var en A4 pärm, och de flesta instruktionsböcker för Lego är mindre än så och därför så låg de på botten av varje ficka så att säga.

Nu har jag införskaffat en A5-pärm, som lämpar sig ännu bättre för detta. Då nyttjas hela plastfickan. Och då ser det ut så här:

Instruktionsbocker-lego

Mitt tips är att lägga in två instruktionsböcker i en plastficka med framsidan utåt. Då ser man alltid instruktionsbokens framsida när man bläddrar bland dem. Både A5-pärmen och plastfickor till den kan köpas i  fackhandeln. Pärmen är som sagt en vanlig traditionell pärm, där som man kan märka upp på det här sättet exempelvis:

organisera-instruktionsboker-till-lego

Jag tänkte att jag lika gärna kunde spela in en liten video för att beskriva detta. Och då ville Viktor vara med. Han tycker  annars att det är superkul att räkna ner när jag spelar in. Men nu ville han vara med på själva inspelningen och det fick han, så här kommer instruktionsfilmen om instruktionsböcker för Lego:)Det var allt för denna gång:)

/Paulina

4 Kommentarer
  1. frida says:

    Såå bra tips! Detta har jag o mina sommarlovslediga barn ägnat oss åt idag 🙂 Både jag o dem var supernöjda!

    Svara
  2. Händelsevis says:

    Fin pärm! Kan tipsa om att alla legos instruktionsböcker finns på deras hemsida. Så smidigt för borttappade instruktioner eller om man vill bygga något utan att ha köpt setet 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!