Smart tips – extra pärm för övriga papper

När man sorterar sina papper så finns det alltid några som liksom blir över och inte hör någonstans. Känner ni igen detta?  Och så vet man inte riktigt vad man ska göra med dem. Och så bara stoppar man in dem i en låda eller dylikt. Eller så ligger de bara runt liksom.

ovriga-papper

Hur man ska få ordning på detta fick jag ett tips på från en läsare som följer veckans uppdrag. Hon har gjort en extra pärm där hon lägger allt som hon inte kan placera någon annanstans. Då har hon ju allting uppsamlat på ett ställe i vilket fall. Smart va? Det blir lite som en ”allt-i-allo”  låda – fast för papper. Så klart att man även kan lägga dessa papper just i en låda, men att sätta dem i en pärm gör det hela bra mycket mer överskådligt och lätt att bläddra igenom. Och så klart ska man först försöka rensa bort så mycket som möjlig innan man sätter in papper i detta pärm, men det som ändå blir kvar får sin plats i alla fall.

/Paulina

3 Kommentarer
  1. Anna says:

    Smart! Jag snor idéen men ska nog GA flikar med år som i kvittopärmen så att äldsta fliken gås igenom innan nya året sätts in! Kan tänka mig att en del papper kan slängas efter 3-5 år… 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!