Gör mobilhållare på 30 sekunder

Skulle du vilja ha en mobilhållare som du helst inte vill betala så mycket för och som inte tar för mycket plats? Då är detta en lösning för dig!  Allt du behöver är en två stycken pappersklämmor av den större modellen. Dessa kan du inhandla i fackhandeln exempelvis. Du vänder på metalldelarna, öppnar dem och fäster på var sin ände av mobiltelefonen. Du kan luta mobiltelefonen om du vill och sätta pappersclipsen så att du kan ha mobiltelefonen vertikalt eller horisontellt. Här kommer en liten instruktionsvideo som jag har gjort:

Och det fixade jag på mindre än 30 sekunder. Har även speedat upp filmen till 11 sekunder om någon vill titta på det.. Gillar själv att kolla på sådana life hacs så kunde inte låta bli att spela in en också:) Ni kanske bli oroliga för själva mobiltelefonen och om det blir rispor på den. Jag blev det i alla fall och jag kan säga att jag gjorde filmen med Svens telefon, som inte har något mobilskydd, och det blev inga rispor. Men själv har jag skydd på både fram- och baksidan, så vill ni vara på den säkra sidan är det som sagt bäst att ha skydd för denna DYI mobilhållare.

Tycker faktiskt att detta är användbart när man exempelvis vill titta på något tillsammans och man är fler än två stycken (gjorde vi härom kvällen). Eller när man lagar mat och kollar recept från mobilen. Eller lyssnar på musik. En annan life hacs här är annars att lägga mobiltelefonen i en skål – då blir akustiken bättre. Den har man ju testat på hotellrum exempelvis  – man tager vad man haver när man är bortrest:)

Vad tycker ni – hiss eller diss?

/Paulina

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!