Tips på studentpresent

Så kul att AdLibris tycker att ”Förvara smart – organisera ditt hem” passar alldeles utmärkt att ge bort som present och rekommenderar boken under kategorin ”Presentböcker”, där de har valt ut de böcker som just passar för alla presenttillfällen. Väldigt roligt att hitta sin bok där. Och många läsare har berättat för mig att de antigen har gett eller fått boken i present, vilket verkligen är fantastiskt kul att höra och känns extra ärofullt på något sätt. Så idag när jag hörde flakbilarna fullproppade med studenter tuta så tänkte jag att det faktiskt även är en bra studentpresent för dem som ska flytta hemifrån och behöver skapa smart förvaring i sitt första hem. En av mina gamla chefer gav den faktiskt boken som present till sin dotter när hon flyttade hemifrån och hon har haft stor nytta av den berättade han för mig. Så om jag får vara så fräck så vill jag gärna ge detta som ett litet tips till er som ska på studentkalas:) Ren och skär marknadsföring av boken från min sida helt enkelt. Men jag tycker ju att den är så bra så jag kan liksom inte låta bli:)

förvara-smart-organisera-ditt-hem

Bilden kommer från en av mina boksigneringar och får illustrera inlägget.

/Paulina

2 Kommentarer
    • Paulina says:

      Det tycker jag låter som en alldeles underbar idé, Henrik! Så klart behöver man inte studenten för att ha en ursäkt att köpa boken!:)

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!