Nytt utseende på bloggen

Det tar alltid längre tid än vad man har tänkt sig. Och så dyker det alltid upp nya saker man ska fixa. Därför tog make-overn av bloggen lite längre tid än beräknat. Bland annat så upptäckte jag att vi inte hade säkerställt att alla ni som prenumererar på bloggen kunde fortsätta att göra det. En otroligt viktig sak ju så det var bara att göra om och göra rätt. Vilket fördröjde det hela ytterligare. Och så tog konverteringen till en ny plattform så mycket längre tid än vad vi trodde. Men tre heldagar (och halvnätter) senare och nu är det klart i alla fall!

Eller ja – barnsjukdomar lär förekomma. Så det är toppen om ni återkopplar om ni hittar något som inte fungerar så ska vi försöka att fixa det. Så under de närmaste veckorna kommer det att förekomma lite fler ändringar för att få det att funka och se så bra ut som möjligt.

nytt utseende förvaringsdrottningen

En av anledningarna till make-overn är är att förbättra vissa funktioner. Bland annat har vi flyttat upp kategorier, så att det lätt går att hitta vad man letar efter. Högst upp i den ”rullgardinen” som kommer upp när man trycker på ”Kategorier”  är ”Veckans uppdrag”.

Sedan har vi sökfunktionen längst till höger i sidebar, som också är kraftigt förbättrad, framför allt visuellt. Tidigare kunde man knappt se vad det var man skrev när man sökte på något. Nu är det väldigt tydligt och därför lättare att använda. Förvaringsdrottningen har nu funnits i över 4,5 år och detta är mitt 645:e inlägg, så bloggen är vid det här laget ett litet uppslagsverk i smart förvaring och organisering av hemmet, så det vore väl synd att inte använda det, eller vad säger ni? Så fritt fram att leta efter saker i ni behöver hjälp med i sökfunktionen!:)

Vi har även samlat alla sociala plattformar och sätt att följa bloggen på högst upp till höger och det ser mer enhetligt ut. Dessutom kommer jag att kunna ha fler nya funktioner på bloggen framöver. Bland annat så kommer en webbshop upp inom kort, där jag kommer att sälja signerade exemplar av min bok.

Är det något mer som ni önskar att fanns, en tjänst eller en funktion, så är det bara att kontakta mig, så ska jag försöka fixa till det:) Och så ser jag så klart väldigt mycket fram emot kommenterar på det nya utseendet och funktionerna – tack på förhand!

Kram!
Paulina

1 svara
  1. Lilli says:

    Meeen….va bra bloggen blev, lätt att hitta om det är något speciellt tips man letar efter. Om jag fick önska så skulle jag även vilja ha en typ Aktuellt kategori där du lägger ut tips på tidningar som du är med i och tävlingar som du har ibland.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!